Şimdi Ara

aycellden msj lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 0505 ten bi msj geldi hattınız yoğün bi şekilde kullanılmakta ve güvenliğiniz için 75 milyon ödemelisiniz.Ödemeyi 24 saat içinde bilmemne hesaba yatırın.Bu sizce gerçekten aycelldenmi=?Ben pek inanmadım..

• bu soruyu bize değilde aycell müşteri hizmetleri yetkilisine sorman daha iyi olur. en sağlıklı bilgiyi ordan alabilirsin telefonu 444 0 505 di galiba
  • fake msj dır oyle cok gelıyor yatırırsan sanrım ılerde ne oldugunu hıssedersın
  • bende peq inanmadım yaw sizin ve hattınısın güvenliği diyor.Kİme ne benim güvenliğimden [^]
  • ceptn 6060'ı ara ucretsiz musteri hizmetleri,onlara sor ama büyük ihtimalle kolpadır
  • geyes, telefonun c336 mi? c336 dan dir :)
  • c336 ne alaka var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c336 dan bahsediyoruz. olur mu? olur!
  • olabilir katılıyorum :)
    ama
    Bu mesaj aycelldende gelmiş olabilir.
    Bu çıkarılan ödemeye ara ödeme deniyor. Sizin görüşme alışkanlıklarınız sistemlerde belirlenir. Bu görüşme ortalamasının ÇOK üzerine çıktığınızda ise size bir ara ödeme çıkarılır. Hattın kayıp çalıntı yada başka birinin kullanma ihtimaline karşı çıkarılan bir ödemedir. Ayrıntılı bilgiyi operatörünün müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsin buradan onay almadan sakın ödeme yapma.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cezve</i>
    <br />geyes, telefonun c336 mi? c336 dan dir :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Servisine gidip söylense, "Biz de kullanıyoruz böyle bir sorun olmuyor, kablonuz orijinal mi?" derler. En iyisi bu sorunla karşılaşan arkadaşların Motorola'ya yazmaları. Bir sonraki yazılımda belki hata düzelir. Ama yeni versiyonun elektrik faturasına 500 Milyon olarak yansımayacağı ne malum? [:P]

• hoca ben diyorum bak c336 dandir o hatta geyes in c336 si yoksa bile arkadasininki etki ediyordur.motorolasal bi olay yani. hemen telekom vari super kampanyalariyla halkin bagrinda taht kurmus bi kuruma sey atmayalim ıı sey iste :)
  • fake.. :) öyle şey olur mu yaa?:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.