Merhaba arkadaşlar 14 şubatta girdik 2 gün oldu cevap anahtarı yok rica etsem olan arkadaşlar özelden atabilirmi
Teşekür ederim.
Arkadaşlar güncel hala beklemedeyiz..
quote:
Orijinalden alıntı: NaBe
Arkadaşlar güncel hala beklemedeyiz..
Dostum bu sorulara ulaşabileceğimiz bir yer var mı? Arattım bulamadım bir türlü.
quote:
Orijinalden alıntı: f4t4lstoke
Dostum bu sorulara ulaşabileceğimiz bir yer var mı? Arattım bulamadım bir türlü.
Alıntıları Göster
up
Cevap anahtari araniyor bu arada sinav kolaydi ve tamamen aydin universitesinin basarili ogrencilerin tc ve iletisim tellerine ulasmak icin yaptigi sinavdi
quote:
Orijinalden alıntı: aeffes
Cevap anahtari araniyor bu arada sinav kolaydi ve tamamen aydin universitesinin basarili ogrencilerin tc ve iletisim tellerine ulasmak icin yaptigi sinavdi
Hocam linki açamıyorum cevap anahtarının fotosunu çekip atabilir misin
Beyler b kitağçığı , ben 108 net yaptım 390 civarı gelicek gibi sizlerde bakın karşılaştıralım
JoKEr1996J
kullanıcısına yanıt
Çok sağol
Silverdevil21S
kullanıcısına yanıt
Önemli değil
JoKEr1996J
kullanıcısına yanıt
Hocam fenin ilk 2 ve matın ilk sorusu hatalı değil mi
Silverdevil21S
kullanıcısına yanıt
Yok kardeşim doğru ya , benim ikiside yanlışda çözdürdüm bugün
A kitapcigi var mi
quote:
Orijinalden alıntı: ygsögrencisi.
A kitapcigi var mi
A
JoKEr1996J
kullanıcısına yanıt
Hacı bu sınava fazla giren olmamış herhalde TÖDER gibi.Sınırlı sayıda yapılmış zannediyorum.Ben Tüm Türkiye'deki okullara yapılıyor sanıyordum.Benimde 103,5 net var.O gün başım ağrıyodu matematiğe fazla odaklanamamıştım.Sonradan baktım sorular cidden çok kolaymış yaaa.25 net yaptık mattan kötü oldu o.Senin matematikten kaç netin var ya da diğer arkadaşlr kaç net yapmışlar ?
hukukçu_38H
kullanıcısına yanıt
37 net matematik 32 net türkçe 18 net civarı sosyal fende 25 net kardeş , arkadaşlarda bu civarlarda mat kolaydı bence
Arkadaslar rica etsem biri daha net resmini yollayabilir mi ? Telefonumun kalitesi dusuk link e de giremedim
quote:
Orijinalden alıntı: serkann4545
Arkadaslar rica etsem biri daha net resmini yollayabilir mi ? Telefonumun kalitesi dusuk link e de giremedim
B
Tesekkurler
Kitapcığın fotograflarını çekip atabilecek biri varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme