Şimdi Ara

Aydınus tepkisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırat Aydınus'un ligin ilk devresinde oynadıkları Galatasaray maçında gösterdiği yönetim tarzı ve maçta yaşananların Beşiktaş'ı çok büyük sıkıntıya soktuğunu söyleyen Atalay ''Fırat Aydınus'un böyle kritik bir haftada yine Galatasaray maçına atanması manidardır.Kendisinin,bizim Galatasaray ile yaptığımız ilk maçta gösterdiği yönetim tarzı,Melo'ya gösterdiği tahammül ve sonrasında yaşananlar ortadadır.İlk yarıdaki Galatasaray Trabzonspor maçını da Aydınus yönetmişti bu maçta yaşanan olayları da biliyoruz,gösterdiği ve göstermediği kırmızı kartları da biliyoruz.Yine aynı Fırat Aydınus'un Galatasaray Akhisar maçındaki tavırları ve yine Melo'ya gösterdiği tepkileri de ortadadır.Küfür etti mi etmedi mi diye günlerce tartışılan bir hakemin lig ikincisinin belirleneceği kritik haftalarda yine Galatasaray'ın maçına atanmasını biz manidar karşılıyoruz.Aydınus inşallah Trabzonspor Galatasaray maçında adil ve bütün futbolculara eşit mesafede bir yönetim gösterir.Bu maçta Fırat Aydınus'un yönetimini ve futbolculara olan tahammül seviyelerini dikkatle takip edeceğiz'' diye konuştu.

Her hafta biri Gs maçının hakemi hakkında konuşuyor. Baskı altına alıyorlar...

• hepsi çirkef arkadaş bunların. kendi maçlarının hakemleri hakkında konuşmalar yetmedi, rakip hakkında da konuşuyolar. yuh.

hadi bi de elazığda hava yağışlı, trabzonda güneşli, Mikail'in bu tavrı çok manidar diye bi açıklama yapsınlar da tam olsun.
  • Boşuna çırpınmayın 2. biziz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hepsi çirkef arkadaş bunların. kendi maçlarının hakemleri hakkında konuşmalar yetmedi, rakip hakkında da konuşuyolar. yuh.

hadi bi de elazığda hava yağışlı, trabzonda güneşli, Mikail'in bu tavrı çok manidar diye bi açıklama yapsınlar da tam olsun.
    yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

yav he he

Alıntıları Göster
    Bizi derbide doğramasaydı, bu kadar yanlı kararlar çıkmasaydı, bunlara gerek kalmayacaktı. Ama böyle yapılmazsa herkes istediği gibi at koşturmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Boşuna çırpınmayın 2. biziz
    gs maçına bjkli fıratı atamış, bjk li mhk başkanı, bjk li tff başkanının emriyle..
    hala laf ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bizi derbide doğramasaydı, bu kadar yanlı kararlar çıkmasaydı, bunlara gerek kalmayacaktı. Ama böyle yapılmazsa herkes istediği gibi at koşturmaya devam ediyor.

Nasıl doğramış anlatsana hangi kararı hatalı? Sahaya dalarak kendi kendinizi doğradınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne doğraması ya ? kendinizdemisiniz siz ??

Allah allah ne tuhaf bu Bjklılar ya Dünyanın en magdur takımı anasını satıyım
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Trabzonda puan bırakmazsanız olucaksınız zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

Trabzonda puan bırakmazsanız olucaksınız zaten
    Geçen yine mağduruz ...
  • tepki gereksiz.basiretsiz yönetimimiz var kabul ediyorum.
    Ama aydınusun o macta normal kararlar verdiğini düşünen varsa gitsin bi daha izlesin.3 kişi sahaya girmişken soyunma odasına kaçar burak elle alır asist yapar daha nice pozisyon

• quote:

• Oynamadığınız maçta 3 puan aldınız.Trabzon'un bizden çok size faydası var.
  • Ben yeryuzunde Buyuk Takimim diye gecinip her mactan sonra hakemi konusan bir takim daha gormedim. Adamlar simdi level atlamis rakiplerin maclarindaki hakemleri mac baslamadan etki altina aliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold Finch

Ben yeryuzunde Buyuk Takimim diye gecinip her mactan sonra hakemi konusan bir takim daha gormedim. Adamlar simdi level atlamis rakiplerin maclarindaki hakemleri mac baslamadan etki altina aliyorlar.
    Komikmiş, güldürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Oynamadığınız maçta 3 puan aldınız.Trabzon'un bizden çok size faydası var.

Ne yapalım sahayı mundar ettiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Oynamadığınız maçta 3 puan aldınız.Trabzon'un bizden çok size faydası var.

Ne yapalım sahayı mundar ettiler

Alıntıları Göster
    CL den gelecek olan 20 milyon Dolara adamların bizden daha çok ihtiyacı varda ondan konuşuyor.
    O dolarlar gelmezse önümüzdeki senelerde bırakın 5+0 ı, 3+0 bile zor görürüz.
  • Aglak diyenlere bak daha dün ts maçına bjkli hakem atanirmi diyenler bugün neler diyor.

• quote:

Hangi derbi? İçerideki mi, dışarıdaki mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Hangi derbi? İçerideki mi, dışarıdaki mi?

Onlara göre farketmiyor hepsi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.