Şimdi Ara

Aygıt yöneticisi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bütün gün uğraştım yapamadım kafayı yicem xbox 360 game padi usb ile bilgisayara bağladım daha sonra driverı yükledim tanıyor fakat görmüyor daha sonra bir çözüm buldum aygıt yöneticisinden uknown device gelip güncelleştir diyorum sonra el ile seç (listeden ) kısmına geliyorum fakat orada bana seçenek vermiyor bu sürücü dijital olarak imzalanmış diyor fakat kamerada aynı ünlem var oda usb bağlantısı ona tıkladığım vakit liste geliyor ve seçmeme izinv eriyor o listeden gamepad seçmem gerekiyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

• el ile seç kısmına geldikten sonra alt kısımda Bilgisayardaki aygıt sürücü listesinden seçememe izin ver diyin daha sonra uyumlu donanımı göster tickini kaldırıp sürücüyü gösterin muhtemelen driver kurucak ama çalışma kısmına garanti veremiyorum..

Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

el ile seç kısmına geldikten sonra alt kısımda Bilgisayardaki aygıt sürücü listesinden seçememe izin ver diyin daha sonra uyumlu donanımı göster tickini kaldırıp sürücüyü gösterin muhtemelen driver kurucak ama çalışma kısmına garanti veremiyorum..

Kolay Gelsin..

işte o deyince liste gelmiyor uyumlu donanımı kaldır dedim fakat o listede game padi bulamadım :S
  • Game pad driverı değildir ozaman uyumlu donanımı göster ticki kaldırılınca gösterdiğiniz driverda ne var ne yok görürsünüz yani kurucanız şey game pad driver webcam bile olsa webcam driverını görürsünüz driverda sorun aramak gerek bence..

Kolay Gelsin..
  • quote:

Game pad driverı değildir ozaman uyumlu donanımı göster ticki kaldırılınca gösterdiğiniz driverda ne var ne yok görürsünüz yani kurucanız şey game pad driver webcam bile olsa webcam driverını görürsünüz driverda sorun aramak gerek bence..

Kolay Gelsin..

tamamda hocam cameraya tıklıyorum onda göster diyorum orada görüyor :S ben anlamadımki orada gamepad gözüküyor
  • Başka usb porta takın daha sonra tekrar deneyin dediğiniz gibi bi olayla daha önce hiç karşılaşmadım..

Kolay Gelsin..
  • hocam uzaktan yardım ile baksanız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başka usb porta takın daha sonra tekrar deneyin dediğiniz gibi bi olayla daha önce hiç karşılaşmadım..

Kolay Gelsin..

ss ekleyeceğim birazdan hocam
  • quote:

Başka usb porta takın daha sonra tekrar deneyin dediğiniz gibi bi olayla daha önce hiç karşılaşmadım..

Kolay Gelsin..

http://postimg.org/image/qu7tm2pfp/

http://postimg.org/image/eo8kaphiz/

hocam bir ikisine bakarmısınız benim ulaşmaya çalıştığım ikinci menüdür.

• Disketi var kısmından sizdeki driverı gösteriyorsunuz ve çıkmıyor öyle mi?
  • quote:

Disketi var kısmından sizdeki driverı gösteriyorsunuz ve çıkmıyor öyle mi?

hocam disketi varla bir alakası yok ki orada ünlem işareti olan iki tane durum var birinde kamera sarı yanıyo driver yok birinde ise gamepad sarı yanıyo ikisinde de aynı rotayı izliyorum fakat birinde bir menü diğerinde ayrı menü açılıyor eğer ikinci menüye ulaşabilirsem oradan gamepadi seçicem fakat kamerada gelen o menü kolda gelmiyor onu anlamadım.
  • Disketi var diyip sürücüyü elle seçtiğiniz taktirde bu menülerden bağımsız seçtiğiniz driver içindeki bileşenler önünüze gelecek. Yani yanlış işlem sonucu cameraya bile gampad driverı ekleyebilecek konuma geleceksiniz. Sizin şuanda baktığınız ekran olasılık olarak yüklenebilecek driver listesi.. Bu listenin birinde farklı birinde farklı görünmesi doğal çünkü bu dizilimin değişik bir mantığı var. Dediğimi denemenizde fayda var.

Disketi var kısmına girin .inf dosyasını gösterin driver içinden eğer açık bir haldeyse açık bir halde değilse .cab yada hangi dosya içindeyse açtıktan sonra içindeki .inf dosyasını gösterin önünüze gamepad çıkarsa marka ve modele bakarak bu alandan kurun çalışmama olasılığı var ama çalışma olasılığıda aynı zamanda var.

Kolay Gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.