Şimdi Ara

AYIPLI HİZMET ANLAYIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 ay boyunca Superonline dan aldığım ayıplı ADSL hizmeti 2 MB altında kaldı. Bu süre içinde 10 civarında arıza kaydı verdim, kendi olanaklarımla hatanın bende olduğu itham edildiği için modemi ve alt yapımı (boşuna) yeniledim. Sonuç alt yapımın 1mbit i desteklediği yalanı ile (daha önce aynı altyapıyla diğer hizmet sağlayıcıları tam 8 megabit alabiliyordum) hızı desteklediği için hiçbir şey yapamayacaklarını belirttiler. Superonline ADSL ayıplı hizmete ayda 50 TL civarında düzgün paramı ödemekle enayi durumuna düşürüldüm. Bu ayıplı hizmeti herkesin duyup bilgisinin olmasını istiyorum. Şikayet kaydını ve Superonline arızayı 9 aydır arıyorum her defasında bana yardımcı olamadılar.

• Mbite kadar ibaresi paketine yakın hızı veriyorlar 1 mbit altı veremezler modem arayüzündeki adsl hat değerlerini atın.
  • Hala süperonline adsl aboneliğimde bağlantı problemi yaşıyorum. Superonline sorunu türk telecomun altyapısına atarak suskun kalıyor!
  • Adslde ttnet kullanmaman büyük hata zaten.
  • sorun muhtemelen kablolardan ( TURK TELEKOM ) kaynaklı... duvardaki prizle telekom hattı arasındaki iletken durumu nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.