Şimdi Ara

Aykutun Neresinden Dönersen Kardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykutcular diyo ki adam napsın enkaz devraldı. ya bu adam teklif gelince yardıra yardıra gelmedi mi ?
    Daha sözleşme bile imzalamadan kanallara çıkıp fenerbahçedeki planlarını falan anlatmadı mı ?

hatta "F.BAHÇE'NİN kadrosu bireysel anlamda Türkiye'nin en iyi kadrosu. Beşiktaş'tan aşağı kalır yanı yok."
    diye açıklamalar yapmadı mı ?

Ben futbolcu Aykut Kocamana hayrandım ve ben Fenerbahçede Aykut Kocamandan daha iyi golcü izlemedim, gerçekten inanılmazdı.

Ama vasat bi TD, Türkiyede 5-6 ya oynayacak takım çalıştırır ancak, ki Fenrbahçe taraftarı geçmiş dönemden bunu zaten biliyodu.

Şimdi panik transferler gelecek, dünya kadar para harcanıp yine alınabilecek en iyi oyuncuların 1-2 tık altındaki adamları aldıracak Aykut Kocaman. Bu adama transfer yaptırılmaz çünkü belki de TD olarak en zayıf yönü yetenek avcılığı..

ben boştaki kaliteli TD leri yazıyım
    Thomas Tuchel
    Walter Mazzarri
    Thomas Schaaf
    Juande Ramos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 25 Ağustos 2017; 21:27:28 >

• Yeni td almak çözüm değil yine bi advocat vakası mı yaşayalım? Yeni teknik direktor ayrıca neden fenerabhçe gibi saçma sapan bir kadro planlaması olan takıma gelip kendini rezil etsin ki ? Her kaybedilen puandan sonra bu takım benim takımım değil demelerini mi istiyosun?
  • Aykut, Aziz gidene kadar başımızda kalır. Ama ne zaman giderler bilemiyorum... Umarım ikisinin sonu da tez zamanda gelir, bir daha kulübün içerisinden giremezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Yeni td almak çözüm değil yine bi advocat vakası mı yaşayalım? Yeni teknik direktor ayrıca neden fenerabhçe gibi saçma sapan bir kadro planlaması olan takıma gelip kendini rezil etsin ki ? Her kaybedilen puandan sonra bu takım benim takımım değil demelerini mi istiyosun?

yeni alacağımız teknik direktör vardar'a içeride dışarıda yenilmesin kafii, aykut çapsızından sonra seviyeyi baya aşağıya çektik,

• Gitmiş birde hoca yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bak daha ligin 2.haftası

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Konuya bak daha ligin 2.haftası

Böyle giderse takım lig düşecek. Son 12 maçında 2 galibiyet, 5 yenilgi, 5 beraberlik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuchel ve mazzari mi... imkansız ötesi

• Schaaf balon, Ramos istikrarsız, Tuchel çok iş yapar, Mazzarri bu ülke futbolunda soru işareti olur.

Şuan yapılacak şey Aykut Kocaman ile devam etmektir. Nefret ettiğim bir futbol anlayışı var ama planlamayı o yaptı, yöneten de o olmalıdır.

• Başkanı " şampiyon olmasak ne olur yaaaaav spor yaaav " diyen adamın aldığı hoca da " başaramazsak özür dilerük " der. Sene sonu da milyon tl'yi cebe indirir. O paraya ben de o kadar lafı yerim sıkıntı değil.
  • Bu takimin ilaci daum

• aykut kötü hoca evet de, fener de kötü takım.
    feneri iyi hoca da kurtarmaz. galatasaray gibi köklü değişiklik lazım.
  • Çare

Aykutun Neresinden Dönersen Kardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyiz

Bu takimin ilaci daum

o ilaçtan en son aldığımızda bursa şampiyon oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Konuya bak daha ligin 2.haftası

• fenerbahçe tarihine geçecek bir sezon yaşıyoruz demiş haşurtmanlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: Reyiz

Bu takimin ilaci daum

o ilaçtan en son aldığımızda bursa şampiyon oldu

O dönem takımı baltalayan bir Aykut faktörü vardı. Sen de bunu unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advocaat i kotuluyorsunuz ama tek istedigi ortasahaydi. Bizim gereksizler zaten aykut plani oldugundan almadilar. O cok istedi kaale almadilar sonra o da takimi kaale apmamaya basladi. Yoksa suanki futboldan katbekat iyi onun en kotu oyunu

• Biz rvp karaktersizi yüzünden perreirayi harcadığınız gün bu takım bitti zaten .Destek varsaydık fernandao gol kralı olur şampiyon da olurduk .

Alin size rvp

Böyük Fenerbahçe taraftarı!

• Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    RVP YEDEK BURSA 1-1 RVP OYUNA GİRER 2-1
    KAYSERİ DEPLASMANINDA ATAĞIN 0. RVP FRİKİKTEN ÇAKAR 1-0 YENERSİN
    ANTALYA MAÇINDA POZİSYON BULAMAZSIN RVP KENDİSİ YARATIR ÖNE GEÇİRİR
    ATROMİTOSU RVP SAYESİNDE YENERSİN
    RİZE DEPLASMANINDA RVP SAYESİNDE PUAN ALIRSIN

VE AKLIMA GELMEYEN DAHA BİR ÇOK MAÇ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.