11 yıldır Ritalin kullanıyorum aylardır eczanelerde ve ilaç depolarında ritalin bulamıyorum en son 2 ay önce eczanenin eline 2 kutu gelmişti ilk bana verdiler (en devamlı müşterileri olduğum için) onun dışında Ritalin falan yok her eczaneye soruyorum gelmiyor o ilaç diyorlar, tanıdık eczacı depoyu arıyor soruyor depoya hiç gelmiyormuş. Artık iyice davranışlarım bozulmaya başladı, rüyalarıma giriyor saçma sapan hareketler yapmaya başladım. Benim kullanmam gereken ilaç türkiyede yok ve aynı formda muadili de yok, aynı etken maddeye sahip diğer ilaçlar aynı forma sahip olmadığı için de bir işe yaramıyor. Artık ne yapacağım bilemiyorum 11 yıldır ritalin kullanıyorum hiç bir zaman buna benzer bir yokluk yaşamadım. 11 yıllık süreçte yıllar önce 1-2 hafta olmadığı ve ilacı beklediğim oldu bir kereliğine, onun dışında hep ilacımı aldım. |
Aylardır Eczanelerde ve İlaç Depolarında Ritalin Yok
-
-
Hocam 11 yıldır kullanma nedeniniz nedir? Siz bağımlı olmuşsunuz.
-
adam resmen ilaca bağımlı etmiş kendini
-
Gerçek hayata hoş geldin
-
Nick-Konu Uyumu
-
Diyabet hastaları sürekli ilaç kullanıyorlar kendilerini bağımlı mı etmiş oluyorlar?
-
Deep web de satılıyor ama dolandırıcı çıkma ihtimalleri çok çok yüksek
-
Dopamin gerçekten çok tehlikeli. Ödül isteyen peşinden bedelin gelmeyeceğini mi sanır? Sen bağımlı olmuşsun bu yokluk daha fazla azicak soylemlerine ve eylemlerine dikkat etmelisin. -
Arkadaşlar bağımlı da olmuş arkadaş bilmiyorum ama, ben bu hesabı da birazcık bu ilaçla ilgili çok fazla yanlış bilgi olduğu için açtım. Şöyle ki ilacı değil 11 sene 21 sene de olsa kullanabilirsiniz çünkü, eğer tanili bir dehb hastasiysaniz bu hastalığın bir tedavisi yok maalesef ve başka bir çözümü de yok. Çoğu kişi sadece ders konusujda kullaniyor ama bu hastalık hayatı çok fazla noktada etkileyen bir hastalık ve ilacsiz bunların vozuku yok hep hayatınız sıkıntıda kalıyor ilaçsız. Kendimden biliyorum 3 yıldır kullanıyorum. Ve doktoruma hep ben ömür boyu ilaç mi kullanifam yani diy4 soruyorum o da yukarıda yazdığımı soyledi kimseye bağımlı muamelesi yapmayın lütfen. Ki 10 mg lik bir ilaç bağımlılık yapmaz en fazla zaten 3000 mg yapıyor bir kutuyu bile icsen. Yani bu ilaclarla ilgili en doğru bilinen yanlis bağımlılık yaptığı bir bağımlılık varsa dopsmin bağımlılığıdir o da çözümü var. Yani ilaç bağımlısi olmazsınız. Kırmızı reçeteli olup bağımlılık yapan ilaçlar farklı ve bakarsanız mg lari hep 300 500 bu ilaç Max 54 yani lutfen insanları korkutmasın hirisi bagimli olsa ben olurdum ki çok çalışmam gerekmedigi dönemlerde içmiyorum. Yoksunluuk yok arada 8 ay hiç kullanmadığım oldu çünkü calismiyordum. Ama tüm bunlar bu ilacı tanı alıp dehb denmiş kisiler için geçerli
-
Abi ne ritalini, safran ekstresi omega3 ve fosfotidilserin kullanın iş yapmadan önce de biraz kafein keyfinize bakın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
adam resmen ilaca bağımlı etmiş kendini |
Hocam 11 yıldır kullanma nedeniniz nedir? Siz bağımlı olmuşsunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X