Şimdi Ara

Aylardır ugraştığım emeği boşa gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mergaba arkdaşlar kısa bir süre sonra tekrar dh ye döndüm.Kaç aydır olympıa da oynuyorum.Aylarca uğraştım lvl 64 e ulaştım.70 olmayı planlıordum.64 olduktan 2 gün sonra hacklendim.lvl 64 den 58 e düştüm tüm itemler ve 15gb param gitti. bu oyunu artık bırakıoru boşuna xaman harcıorum size bu oyunu aklınız varsa oynamayın.

• SONUNA KADAR HAKLISIN SENİ DESTEKLİYORUM
  • Geçmiş olsun...
  • bide hackliorlar lvl düşüorüorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: §#8364;#322;©µ#311;k

Mergaba arkdaşlar kısa bir süre sonra tekrar dh ye döndüm.Kaç aydır olympıa da oynuyorum.Aylarca uğraştım lvl 64 e ulaştım.70 olmayı planlıordum.64 olduktan 2 gün sonra hacklendim.lvl 64 den 58 e düştüm tüm itemler ve 15gb param gitti. bu oyunu artık bırakıoru boşuna xaman harcıorum size bu oyunu aklınız varsa oynamayın.

bizim bi arkadaş var mage lvlini 42 yapmışlar 65 lvldi üzerinde sadece 31 para bırakmışlardı adama mesaj vermek için
  • :) beyler oyun sizi kekliyo ve bu hackerlerin işide deyil tamamen knight ın işi.... daha cok yuksek lvl li adamlar vardı hacklendi hemde yan charlarla birlikte ve cok kısa bi sürede kanmayın lanet oyuna...
  • Aynen öyle suç k2network ün. İnsanların emekleri gidio yazık ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ŞEREFSİZLER İŞTEEMEK HIRSIZLARI
  • yanlişlikla iki mesaj atmişi pardon bunu değistiriorum cunku dieri daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 15 Temmuz 2006; 14:05:56 >
  • onlara napmak gerektiğini biliosunuz dimi arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.