Şimdi Ara

Aynasız Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Nikon D7500 makinam ve çeşitli lenslerimi satıp aynasıza geçmek istiyorum. Kameram özellikle 70-200 Lensle oldukça ağır oluyor.

Aklımdaki aynasızlar şunlar...

Nikon ZF

Sony A74

Fujifilm Xh2

Genellikle sokak ve portre fotoğrafları çekiyorum. Uzun videolar çekme gibi derdim yok. Tavsiyelerinizi esirgemezseniz memnun olurum.

• tek bir cevap bile yok :)

• syhneser kullanıcısına yanıt

Evet yok :)

• hocam nikon'un lens seçeneği çok kısıtlı. sony ve fuji daha uzun yıllardır aynasız makine üretiyor ve sigma tamron gibi lens üreticileri daha çok destek veriyor. lens sayısı çok daha fazla.

ben kendim a6000 kullanıyorum. bütçe ne kadar bilmiyorum ama a74 öyle ucuz bir makine değil. profesyonel olarak iş yapmıyorsan a6000 serisinden çok daha makul fiyata bişey alabilirsin.

lens olarak sigma 18-50, tamron 17-70, sigma 16, 23, 30, 56mm lensler
    ve son çıkan viltrox 27mm veya 75mm lensler çok çok iyi.

fuji kullanmadığım için çok yorum yapamam. bence tip olarak güzel, kendi lensleri de epey başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Gönlüm A7-4 diyor. Takas makas bir şeyler yapıcaz artık. Çok pro olmasamda amatör de sayılmam. Nikon D7500 hız ve kütle olarak ağır geliyor artık. Ufaktan dış çekimlerim oluyor, af konusunda biraz daha hız istiyorum.  

• Nikon Zf ye baktınız mı? arkadaşım çok uygun fiyata satıyor. :)

• İlgilenirseniz X-H1 elden çıkarıyorum geniş ve zoom lensleri var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.