Merhabalar şu an İstanbul Teknikte Mühendislik okuyorum.Anadolu Üni Açıköğretimden İktisat Okumamda bir sıkıntı var mı acaba böyle bir şey oluyor diye sonuç çıkardım araştırmalarımdan gerçekten varmıdır bilginiz varmı ona göre şimdi internet başvurusu yapcam
quote:
Orijinalden alıntı: Captain FLow
Merhabalar şu an İstanbul Teknikte Mühendislik okuyorum.Anadolu Üni Açıköğretimden İktisat Okumamda bir sıkıntı var mı acaba böyle bir şey oluyor diye sonuç çıkardım araştırmalarımdan gerçekten varmıdır bilginiz varmı ona göre şimdi internet başvurusu yapcam
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki önlisans ve lisans programlarına sınavsız İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptıracak adayların işlemleri "İnternet Başvuru" ve "AÖF Bürolarından Kayıt" olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecektir.
Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir lisans bölüm/programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları bölümlerden/programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi’nin açıköğretim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans veya lisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler.