Şimdi Ara

aynı anda 3 tuşa basamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aynı anda 3 tuşa basamıyorum oyunlarda bunun bir ayarı warmı?

• 4 tusa bas o zaman saka saka 3 tusa ayni anda basiliyo mu oyunlarda yaw ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rIcoPaSHa

4 tusa bas o zaman saka saka 3 tusa ayni anda basiliyo mu oyunlarda yaw ?

eet basılıyor ..mesela mortal kombat ta sub-zero nun kayması için veya johnny cage in özel hareketini yapabilmek için 3 tuşa aynı anda basmak gerek
    şu an aklıma sadece bu geliyor.. ama sizin sorununuz neden kaynaklanıyor bilmiyorum gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 20 Mart 2007; 19:31:01 >
  • 3 tuşa aynı anda bastığında zaten bios hata sesi verir.
    Bunu bios tan kapat/etkinleştir.
  • aga bios ne yaaa bilmem ben öyle seyler... yardım edebilecek biri acık acık anlatsa...
  • bios bilgisyar açılırken del e bastığında çıkan mavi sayfalarda bi bölüm orda inceleye inceleye önce biosa git sonra keybord yazan yerlerdeki ayarları karıştır bilgisayar kurcalaya kurcalaya öğreniliyo
  • bios tan ayarlaman gerkiyor dedikleri gibi çünkü bu anakartaların klavyeden aldığı verileri kendine geliş şeklinden kaynaklanan bir çakışmadan oluyor .Tuşa bastığında bilgi veri yollarında seri olarak ilettiğinden çakışma yapar bu paralel olursa bu sorun olmaz.O zaman bios bilmem diosan klavyede harf karakterleri ile numpad tarafı olan sayıların olduğu yer bir birine paralel veri aktarmı yapıyor o yüzden oyun ayarlarından kullanmak gereken 1 tuşu harf tarafından diğer 2 tuşu numpad den ayarla ve rahatça oyna seçim senin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F6 ve F10 a basınca ne oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 tuşa bas ,çeker çekmez elini 3 .ye bas bir anlık da olsa 3 üne aynı anda basmış gibi olucaksın
  • sanırım bu sorun sadece diz üztü bilgisayarlarda oluyor.
    bendede aynı sorun var...
  • bak adam nası anladı halimden.... benimkide dizüstü...
    şimdi res atıp denicem bakalım nolcak:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.