Şimdi Ara

Aynı anda kilo verip Kas yapmak(yada en azından var olanı korumak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 4 aydır diyet yapıyorum ve bu diyetin yanında da ilk 3 ay kardiyo yaptım ve 145 kilodan 115 kiloya indim.2 haftadır da ağırlık çalışmaya başladım ve son 3-4 gündür protein tozu kullanıyorum.Protein tozunu kullanmaya başladıktan sonra yaklaşık 1.5-2 kiloluk bir artış oldu ve araştırmam neticesinde bu artışın protein tozunun içindeki kreatinden kaynaklı olduğunu öğrendim.Sizce ben şuan yağ yakma aşamasındayken protein tozu kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım.Çok fazla makale okudum çok fazla youtubedan video izledim ve her kafadan başka bir ses çıkıyor karasızım ne yapmam gerektiği konusunda çünkü çoğu hesaba göre benim 200 gr protein almam lazım ve toz olmadan o kadar protein alırsam kilo alırım , almazsamda kas kaybı yaşarım ne yapacağım ben.Hafada 3 gün ağırlık 2 günde kardiyo çalışıyorum.Ağırlık çalışmayı azaltayım mı yoksa böle devam mı.Düşüncelerinizi merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.Her türlü tavsiyeye açığım. boy 190 , yaş 22.

• Tozu almadan önce araştırmadın mı, ayrıca protein tozu içinde creatinin işi ne?? Çöp markaları tercih etmeyin.

Kullanman gerekli

• valla bca da var kreatinde var içinde çöp marka falanda değil en çok tercih edilen marka.

• 41CorleoneVito41 4 kullanıcısına yanıt

Bcaa her protein tozunda olur.

Düşündüğüm türk markasıysa evet ÇÖP

• önce yağlarını yak hele sonra kası düşünürsün .yaptığın ağırlık idmanı bola gitmez merak etme. sen önce yağ oranını makul seviyeye çek. zaten kasların gözükmez ne kadar protein alırsan al . istikrarını bozma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.