Şimdi Ara

Aynı anda şu saydığım şeyleri bilebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTML,CSS,Javascript,bootstrap,jquery,java,pyhton,photoshop

bu kadar şeyi bilmek hayal mi sizce? Kafam karışır mı?

• Java ile python i cikar o listeden, frontend ci oldun zaten.

Photoshop u cikar fullstack developer oldun.

Hayal degil, normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgiye göre değişir. İlgili isen öğrenirsin. Bu arada Python programcılığa giriş derslerinde kullanılan bir dil ve gerçek uygulama yapmak istediğinde zorlanabiliyor. Photoshop yerine de GIMP , CorelDraw yerine InkScape var; cok kullanışlı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha birtanesini bile öğrenmeden birden fazla öğreneyim çabası nedir anlamadım.

Sana altın değerinde bir nasihat veriyim.

1- önce ya frontend öğren yada backend

2- Bir dili az çok mantığı ile kavrayabilirsen diğer diller zor gelmez

Neden mi ?

Atıyorum bir tane dil öğrendin c# .Net ( bana göre aynı kategori o yüzden ) ardından vb yi öğrenmek sana cocuk oyuncagı gelecek çünkü o da aynı. E javascript zor diyorlar ( jquery kütüphanesidir karıştırmayalım ) öğrenmek zor değil çünkü tüm dillerde de olduğu gibi mantık aynı şimdi bu mantık aynı derken ne kast ettim ? fonksiyonlar,veri tipleri, operatorler ( extra === var ) diger dillerden farkı dinamikleştirme olayı hatta simdi jquery kütüphanesi ile cogu insan sırf dinamikleştirmeler yapmak için js kasmsına gerek bile yok ama bilmelimi bence bilmeli zaten ne kadar zor oalbilirki diger diller ile mantıgı aynı olunca ( ben baktıgımdan biliyorum )

Ozaman bir dili iyi öğrenirsen diger dilleri öğrenmekte kolay olur.Senin ne yapman lazım ? Önce bir dili öğrenmen lazım ardında da istediğin kadar dile aynı anda bakabilirsin ( benim tavsiyem her ne kadar her seferinde 1 dil olsada )

e ps demşsin zaten frontend kısmı = ps+html+css+js den oluşur bunlardan birini bilmezsen tam olarak bir fronend dev olamazsıın ve özgün tasarım yapamassın.

backend cimi olacam diceksin bu seferde tek sansın server side yazmak yada masaüstü uygulama yapmak.

Nedenmi ? çünkü digerleri için yine frontend bilgisi gerektirecek.

Ozaman neymiş Fullstack dev olmak mantıklı ama yinede aynı anda değil. Çünkü ne kadar hızlı ogrenirsen ( ki öğrenmeyip öyle zanedersin okulda bir sınavı gecmek için hazırlanmak gibi ve sonrasında da unutmak gibi ) bir o kadarda hızlı unutursun.

BU ARADA İNGİLİZCEN YOKSA YADA GELİŞTİRMEZ İSEN HİÇ BİRİNİ YAPAMAZSIN ADAM AKILLI. İngilzicemi geliştiremiyorum ne yapmam lazım dicen ozamanda şnu bilmelisin türkçe dil bilgisi eksikliğinden kaynaklanıyordur.

ve araştırma vasıflarını güçlendirmelisin.

Yani hayalmi gerçekmi sana bağlı eğer dediklerimi anlayarak okursa muhalefet olmadan sende anlayıp hak vermiş olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 26 Mart 2018; 9:53:59 >

• bende java ile birlikte Inkscape ogreniyorum, Inkscape de bayagi ilerlerdim. hem programlama hem de grafik tasarim ogreniyourm yani. Krita'ya (Photosop'un ucretsiz versiyonu diyebiliriz) da basliyacagim kisa bir zaman sonra. ama senin dedigin kadar sey bir arada ogrenilirmi bilmem. yani programlama ile grafik tasarim birlikte ogrenilebilir yeteri zamanin varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.