Bildirim
AYNI ANDAN 2 AÖF
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci üniversite programı kapsamında anadolu üni. de okuyorsan yani örgün öğrenimden bir diploman var veya devam edebiliyorsan olur. Üniversite sınavı ile girdiysen anadolu üniye ne yazık ki ikinci bir aöf programına kayıt olamıyorsun -
Kotu5 olmus.baska altarnetif vatmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bidakka atatürk üniversitesinin sitesine baktım kapsam genişletilmiş. "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde halen öğrenim görmekte olanlar ile buradan mezun olan öğrenciler," diye bir madde eklemişler kabul alanlara. Bu durumda olabiliyorsun sınavsız ikinci üniversite kapsamında. her dönem 290 lira harcı var.http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Programlar.html sitesi burada. yine bir ara sor sürekli kapsamlar değişiyor. -
Anladim dogru ama ben 2.sinifi bitirmedik daha direk lisans programi seçebilir lrmiyim. 3 sınıftan devam yani
Ön lisans san ön lisans okursun. lisans isen lisans ve ön lisans okuyabilirsin. sınavsız ikinci üniversite için okulu bitirmene gerek yok -
Teskkur ederim o zman kayit yaomam icin seneye bi engel kalmadi 2 on lisans okusam bi zarari olmaz heraldr
Ygs ile de ayni islem yapılmakta degilmi ygs ye girer tercih eder kayit olur
quote:
Orijinalden alıntı: ManikD
Bidakka atatürk üniversitesinin sitesine baktım kapsam genişletilmiş. "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde halen öğrenim görmekte olanlar ile buradan mezun olan öğrenciler," diye bir madde eklemişler kabul alanlara. Bu durumda olabiliyorsun sınavsız ikinci üniversite kapsamında. her dönem 290 lira harcı var.http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Programlar.html sitesi burada. yine bir ara sor sürekli kapsamlar değişiyor.
Ücretler ile alakalı şu linkten yararlanabilirsiniz.
http://www.ataaof.edu.tr/dosyalar/mucret.pdf
-
Sınavda ne yapıcan
Arkadaşlar kusura bakmayın ama arkadaşa yanlış bilgi veriyorsunuz.
AÖF de önlisans okuyorum demiş. AÖF açılımı Açıköğretim demektir ve Açıköğretimde bir bölüm okurken aynı anda başka bir Açıköğretim bölümde okuyamaz. Sanırım sizler arkadaşı Anadolu üniversitesin de bir bölümde okurken aynı anda Açıköğretimde bir bölümde okuyabilirmiyim diyor sandınız.
AÖf de bir bölümde okurken aynı anda bir başka AÖF bölümünde okuyamaz böyle bir şey mümkün değil. -
Atatürk aöf sitesinde okuyabilir diyor
Son mesajınızda Atatürk AÖF olduğunu yazmışsınız. Önceki mesajlarınız da AÖF demişsiniz. Direk AÖF dediğiniz zaman akla Anadolu Üniversitesi gelir. Birbirinden bağımsız iki Açıköğretim sisteminden söz ediyorsunuz o zaman işler değişir.
Ben yorumumu okul adı belirtmeden AÖF deminiz üzerine yaptım çünkü her nekadar diğer okullarda AÖF sistemi başlatmış olsalarda AÖF Anadolu Üniversitesi ile özdeşleşmiş bir terimdir ve AÖF dediğiniz zaman akla hep orası gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Ocak 2015; 13:32:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Açık öğretimde aynı anda iki bölüm okuyamaz. Siz o açıklamayı yanlış anlamışsınız. Böyle bir şey tüm bölümlerin sınavları aynı zamanda olduğundan zaten mümkün değil.
Örğün bir öğretimde okurken aynı anda AÖF okuyabilir ancak AÖF okurken aynı anda başka bir AÖF okuyamaz. Hatta örğün öğretimde okuduğu bölüm ile AÖF de okuyacağı bölümler aynı Fakülte Kapsamına giriyorsa onuda okuyamaz.
Örneğin bir herhangi bir okulun veya Anadolu Üniversitesinin İşletme Fakültesinde okuyorsa aynı anda AÖF de okumak istediği bölüm İşletme Fakültesi kapsamına giriyorsa onuda okuyamaz.
Anadolu üni aöf de şuan işletme 3. sınıfta okuyorum, aynı zamanda Atatürk aöf de önlisans okuyorum, Atatürkün finalleri 3 hafta önceydi, Anadolunun ise geçen hafta olduk bilindiği üzere. Yani aynı anda 2 aöf bölümü okuyabiliyorum.Arkadaş zaten aynı ünide 2 aöf bölümünden bahsetmemiş, farklı bir üninin aöf bölümünde okumaktan bahsetmiş.
-
Bencede yanlış bilgi veren arkadaslar var .her okulun sinav tarihleri ayni gun değil. Okuyanlar var .ama bazi arkadsla4 bu imkansız diyor. Okulun sitesinde okuyabilirsin yaziyor mesela
http://www.acikogretimfakültesi.com/ burdan bakabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X