Şimdi Ara

aynı gün mersin ve adana gezisi mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 9 aralıkta sabah 7.40 istanbuldan gidiş ,akşam 20.00 adanadan dönüş olmak şartı ile adana ve mersini gezebilirmiyim . havalimanından havataşla mersin ordan adana yapmayı düşünüyorum . nereleri gezebilirim nerelerde yemek yiyebilirim .yardımcı olacaklar varmıdır acaba

• mümkün arkadaşım aralarında tren var hatta gezmek derken nereleri merak ediyorsunuz ben mesela tarih yerleri ve tam merkez çarşıları gezerim ve neyi meşhurda en iy nerede yenir onu araştırıp yerim :D
    mersinde özkan tantuni yaprak tantuni ve göksel tantuni iy diyolar ben özkanda yedim güzeldi ama ondan önce cierci apo&bahattinde ciğer falan yedim onnu yanında kerebiççioğuz var onu yiyin :d adanayı da hızlı gezdim iki defa onun için adana yı nette araştırın eni iy kebap vs başak sorunuz olursa yardımcı olurum :D
  • Havaş'la Mersin'e geçebilirsin. Bir Adanalı olarak Adana ve Mersin'de pek gezilecek yer olmadığını düşünüyorum. Zaman problemin olması ilçelerde güzel tarihi yerler var tabiki ( Tarsus, Feke, Yumurtalık vs ) Mersin'de tantuni sonrası Tok dolmuşları ile Adana'ya gidebilirsin. Adana'da kebap için tavsiyem Birbiçer, Büyüksaat içindeki Kazancılar. 5 Ocak Stadı taraflarına gidebilirseniz Gazipaşa Bulvarı'nda Kazım Büfe'de muzlu süt içip, şalgam alabilirsiniz. Ayrıca yine stadın güney tarafında Tatlıcı Zeki'ye mutlaka uğramalısınız. Yemek işini orada ki Yeşil Kapı'da da halledebilirsiniz. Özellikle külbastıyı tavsiye ederim.
  • önemli olan yemek arkadaşlar .bide hediyelik eşya . bunların yerlerini yazarsanız benim için tamam :)
  • açıkçamsı önceki mesajımda mersin için yazmıştım tantuni için ama gitmeden özellikle sırf yemek için bloglar var löplöpçüler oburcan bir sürü google de araştırırsanız dah uzun yazılı siteler bulabilirsiniz :D
  • Mersinde denize girmezsen fazlasıyla yeter.Adana da taş köprü civarını gezer yemeğini orada yersin
  • ARKADAŞLAR ADANA MERSİN TARAFINA GEZİYE GİDİCEZ ÖZELLİKLE GİDİN DEDİĞİNİZ BİR YER VARMI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mersini kiyı boyunca takip edin. Deniz haric baska bir yer yok.

Adana daha kötü. 2 3 bullvar ve tren garinin orasi var.

Ama bence yemek yiyin.

Mersinde tantuni

Adanada adana, et ve ciger sis yiyin.

Gezmekten daha guzel 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.