aynı harddiske 2 adet XP nasıl yüklenir ??? arkadaşlar sizden yardımlarınızı bekliyorum...
Bildiğim kadarıyla birini formatlayıp kurarsın. İkinciyi bilgisayarı açıp kurmak istesen bile diğerinin üstüne kuracaktır. Hiç duymadım ama olabilir belki..
arkadaşlar bilmiyorum ama ben bu işi yanlışlıkla yapmıştım ilki c de kuruluydu Yenisi D ye kuruldu açılışta hangisi diye soruyordu
acaba böyle bir şey mi ?
hardiski ikiye bölersin. iki ayrı bölüme kurarsın.
Sanırım arkadaş tek bölünlenmiş bir disk için sormuş soruyu. Yoksa kaç parçaya bölerseniz o kadar sistem kurabilirsiniz.
Buda aklıma geldi ama yinede belirmek istemiştim ben
cevaplarınız için teşekkürler. hardiski ikiye bölüp deneyeceğim. sağolun.
hardiski ikiye bölersen iki tarafada farklı birine win xp diyerinide win98 kurabilirisn kullanabilirisin benim öyle
sistem mühendisi umut ahmet
quote:
Orjinalden alıntı: umuttt
hardiski ikiye bölersen iki tarafada farklı birine win xp diyerinide win98 kurabilirisn kullanabilirisin benim öyle
sistem mühendisi umut ahmet
İki tarafa da ayrı ayrı xp kurabilirsin !!
arkadaşlar kurulabilirmi kurulamazmı kesin bişey söyleyin ona göre bende kurup aynı tip programları farklı sistemlerde kullanmak istiyorum ms ofis-open ofis ad aware-spybot vs...
oluyor arkadaşım ben şuan bi makinemi öyle kullanıyorum çift işletim sistemi istersen birini farklıda kurabilirsin açılışta sana soruyor hangi ile başlayım diye sende seçiyorsun ve o işletim sistemi açılıyor
+
iki tarafa aynı işletim sisteminide kurabilirsin XP --> XP 98 --> 98
hd ikiye böl ve iki ayrı sistem kurabilirsin genelde acemi olan kullanıcilara iki sistem kurulmakta birisi gizleniyor sistemi kurtarmak için .
quote:
Orjinalden alıntı: TrakyaLi
+
iki tarafa aynı işletim sisteminide kurabilirsin XP --> XP 98 --> 98
bende onu soracaktım iki farklı bölüme xp kurmak istiyorum anlaşılan format zamanı geldi
kolay gelsin o zaman
biliyorum fazla oluyorum ama bişey daha sorucam iki sistem arasında geçiş yapmak nasıl oluyor makineyi kapatıp-açmak mı gerekiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: hupunu
biliyorum fazla oluyorum ama bişey daha sorucam iki sistem arasında geçiş yapmak nasıl oluyor makineyi kapatıp-açmak mı gerekiyor?
Kapatıp açmak gerekiyor.
arakadaslar wi mare programıyla kurarsın
o programla kendi sistemin içinden istediğin işletim sistemini kurabiliyorsun. hatta ağ bile kurabiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: winning11
arakadaslar wi mare programıyla kurarsın
Kullanıcı değiştirir gibi değiştiremiyorsun maalesef, sistemi kapatıp açman gerekiyor, sonuçta makine o sistemle açılmış ve değiştirip diğerine geçmen için o sistemi kapatmalısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme