Şimdi Ara

Aynı Özelliklerde 2.el araç için km fiyat farkı ne olmalı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aynı marka ve model,aynı özellik ve donanımlara sahip satılık ikinci el araçlarda km farkından dolayı fiyat farkı ne kadar olabilir sizce?

örneğin:

Araçlardan biri 25.000 km'de diğeri 77.000 km'de,52.000 km fark var ve fiyatları 80 bin civarında..

Yada fiyatı 80 bin civarında olan ve km si dışında bütün özellikleri aynı iki araca 10.000 km başına kaç lira fark verilir..(kaç lira gözden çıkarılır)

Fikir ve yorumlarınızı alabilir miyim..

Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 31 Aralık 2014; 10:38:48 >

• 3000-4000 civarı olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

3000-4000 civarı olmalı bence

Bu rakam toplam 52.000 km için değil mi?
  • Düşük model araçlarda km fark yaratmıyor ve yaratmamalı. 2000 model palio kaç km de olursa olsun temizliğine göre alınmalı km sine göre değil.

Yüksek modellerde benimde km takıntım var ve fiyat aralığına göre fark değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailsen İ kullanıcısına yanıt
    evet sizin dediğiniz örnekteki gibi. ama bu sadece benim görüşüm galerici veya al-satçı değilim o yüzden piyasa nasıl işliyor pek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Düşük model araçlarda km fark yaratmıyor ve yaratmamalı. 2000 model palio kaç km de olursa olsun temizliğine göre alınmalı km sine göre değil.

Yüksek modellerde benimde km takıntım var ve fiyat aralığına göre fark değişir.

araçlar 2012 model ve fiyat 80-88 bin tl aralığında..
  • Sadece kişisel fikrinizi almak istiyorum..Var mı daha fazla yorum?

Her iki araçta Kazasız,boyasız,emsal temizlikte,her ikisi de y.servis bakımlı,kısacası km hariç bütün şartlar aynı diyelim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000 e kadar gözden çıkarılır 52k farkı icin Ordan sonrası size kalmış

• 25.000 km = 1 yaş denebilir
  • 1 yaş için burdaki ford bayisi 7000 tl düşüyordu makyaj için 3000-3500tl düşüyordu ancak km hesaplamalarında bakım aralıklarına göre toplu fiyat veriyorlardı

15000 km ise 2000tl 30000 km ise 2500 gibiydi
  • 3Binden fazlasi calismaz

• Biraz daha yorum alabilir miyim? Düşük km'li araç,kapalı garaj aracı kullanılmadığı zaman güneşte kalmamış,fiyat farki 5.000 tl yi buluyor,karar veremedim..

• konu hortlayacak ama . bence 50bin km farkı için en fazla 3 bin değişmeli. fazlası adil değil . benim yorumum

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli_46

konu hortlayacak ama . bence 50bin km farkı için en fazla 3 bin değişmeli. fazlası adil değil . benim yorumum

bence 5 bin en az. 50bin km farktan bahsediyoruz . mesela biri 100 biri 150 bin km de akıl var mantık var yani. 100 ve 150 bin km de ki aracın fiyatında 3bin fark mı olur . 5bin az bile. 150bin km deki aracın pestili çıkmıştır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

Orijinalden alıntı: rizeli_46

konu hortlayacak ama . bence 50bin km farkı için en fazla 3 bin değişmeli. fazlası adil değil . benim yorumum

bence 5 bin en az. 50bin km farktan bahsediyoruz . mesela biri 100 biri 150 bin km de akıl var mantık var yani. 100 ve 150 bin km de ki aracın fiyatında 3bin fark mı olur . 5bin az bile. 150bin km deki aracın pestili çıkmıştır artık.

İşte bu gibi ön yargılı düşünceler için millet km düşürüyor, nereden biliyorsunuz ki 150bin deki aracın pestilini çıktığı, ya tek kişi uzun yol yapıyorsa araçta ve yetkili servis bakımlıysa ?
    Bu gibi düşünler oldukça daha çok karşılaşırız km si düşürülmüş araçlarla...

• o zaman örnek veriyorum 2014 model garajda yatırılmış 15binde kalmış bi araç sıfırından pahalı olur. km baz alınırsa .

• Bu konuyu açarak çok faydalı sonuç alamasamda,geçmiş zaman 8.000 tl fark verip 25.000 km de olanını almıştım,80.000 tl olanın sahibinin söylediğinden harici fazladan boyası kazası vardı,88 e aldığımızı hala kullanıyoruz araba 52.000 km oldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.