Şimdi Ara

Aynı paketin faturalısı neden daha pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Faturalı:

Faturasız olanda 3 seçtiğimiz uygulama varken pahalı olan faturalıda 1 seçebileceğimiz uygulama var bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly.faced -- 2 Ekim 2019; 1:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taahhüt olmasını, faturayı aşırı aşma risklerini de unutmayalım

faturalı heralde daha kolay geliyor insanlara otomatik ödemeye alıp unutuyorlar, daha çok tercih edildiği için de daha pahalı heralde başka bişey aklıma gelmedi

faturalının tek avantajı konuşmada 6 saniye periyodu olması, başka da bir avantajı yok. 1kb periyodu önemsiz.

• Saçmalamışlar işte normalde tam tersi olmadı lazımdı.

• Normalde tam tersi oluyor ama burada farklı bir durum var belli ki.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    normalde tersi falan olmuyor hep faturasız daha avantajlı oluyor

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Taahhüt verdiğimizde çeşitli indirimler ve ekstralar (uygulamalar, ücretsiz premiumlar gibi) oluyor ya o açıdan demiştim. Genel toplam olarak yani. Mesela TT de faturasızlar tivibu ya girerken "bağlantı ücreti" ödüyorlar ama faturalıolanlar ödemiyor veya faturasızda volte yok ama faturalıda var gibi. Yanibu tarz şeyleri kastederek hepsini üst üste koyduğumuzda faturalı genelde daha cazibeli gözükür ve fiyat olarak normal gelir ya gözümüze. O açıdan demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Ekim 2019; 16:38:56 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    burada baktığımız fiyatlar taahhütlü fiyatlar zaten hocam o haliyle bile faturasız daha uygun oluyor, aynı içerikle faturalının daha uygun olduğunu hiç görmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o kısımda haklısınız zaten. Ben şunu kastettim. Mesela A operatöründe 20gb 30tl olsun. B operatöründe ise 20gb 35oluyor mesela ama yanında premimum müzik uygulaması veriyor veya tv uygulaması veya işte ispark da otopark hakkı vs. Bu açılardan demiştim ben. Yoksa dediğinizde haklısınız zaten.Konudan bağımsız bir mesajdı yani aslında o. Yoksa forum arkadaşımız güzel tespit etmiş durumu.
  • Tamamen tahsilat politikası. Birinde peşin diğeri 45 gün vadeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Faturasızda alırken ödüyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.