Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Aynı şehirde kyk çıkma olasılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tarikdonmz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Aynı şehirde kyk çıkma olasılığı

(En Son Oy Tarihi: 7.9.2021)
Giriş

şuan babamlarda kalıyorum da anne taşınmamı istiyor sürekli olaylardan bıktım. tamam diyorum ama 1 aydan fazla zamanım yok burdan taşınmam için.
    babamın evine kira ödemekten de bıktım. okulla aynı anda hem tedaviye giderken hem iş yürümeyecek..
    fakat yeni bi ev kirasına bütün masraflara da yetişilmiyor öğrenciyken, ne kadar uygun olursa yurt falan o kadar iyi o yüzden..
    ikametgah babamlar da benim istanbul avrupa da, ve okulla ilçeler yan yana..
    çıkma ihtimali nedir sizce? tabi öyle bi ihtimal varsa yedekleri beklesemde olur..

EDİT:
    sonuç
    bilgilendirme: ailenizin ikameti aynı il/ilçe de olduğu tespit edildiğinden yerleştirme yapılamamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalancisushi -- 1 Eylül 2017; 9:37:32 >

• Up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplam gelir nedir

• CemUzanaMezunŞoku kullanıcısına yanıt
    Benim gelir resmi değil hocam babamda emekli olarak görünüyor anne de öz değil ama etkiler mi ikisinin bir geliri

• hocam neden böyle bir şey düşündünüz , bu hizmetin amaci şehir dişindan gelip durumu olmayan insanlar icin cünkü size cikarsa ülkede adalet kalmamiş demektir . cıkma olasiligi 0 degil kyk lar ilk seneden sonra boşaliyor uzuun bir yedek sonrasi yerleşebilirsiniz belki

edit : yazının tamamini yazımdan sonra okudum , hocam durumunuz kötüymüş cikmazsa öğrenci evi düşünebilirsiniz kyk yurt fiyatindan az masrafli olur ama daha konforlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirindağları -- 17 Ağustos 2017; 13:54:56 >
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hocam sokakta mı kalayım?

Edit: öyle bir şeyler düşünüyorum yarı özel falan da ama apartlarda merkezde öh dedirtecek fiyatta hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalancisushi -- 17 Ağustos 2017; 13:57:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalancisushi kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakma ben editlemeden senin alt yazini okumadim başlıktan daldım . hocam apartlar vs pahali cok gereksiz . kyk 250 tl falan oluyor onun yerine 350 tl ye cok güzel öğrenci evine cikabilirsin 3 kişiyle interneti , suyu , girişi her şeyi sende olur rahat edersin .
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hocam part time işe göre ne kadar uyguna yer bulursam benim için o kadar iyi çünkü her şeye çok para gidiyor bi süre sonra yetişilmiyor

• yalancisushi kullanıcısına yanıt
    ben part time bulamadim
  • Mağazalar veya cafelerde part time hocam

• bilgilendirme: ailenizin ikameti aynı il/ilçe de olduğu tespit edildiğinden yerleştirme yapılamamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.