Şimdi Ara

Ayrılmış video belleği sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar.Bende Dell Inspiron N5030 model laptop var.4 GB DDR3 RAM var üstünde.Şimdi asıl sorum şu:Ben bu bilgisayara XP kurduğum zaman ayrılmış video belleği 1024 MB,Vista kurduğum zaman 128 MB ve Windows 7 kurduğum zaman 32 MB görünüyor.Ekran kartım Intel HD 4500 Series.Malesef BIOS'tan yapabileceğim bişey yok çünkü Video Memory kısmı editlenmiyor yani değiştirilmiyor.
    Asıl yapmak istediğim şu.Windows 7 kurayım Aero Saydamlık vs. olmasın.Windows Klasik temasında kullanayım.Ama bana ziyan ettiği onca MB'ı geri versin.Malum XP artık çağ öncesinde kaldı.Ekran kartı muhabbeti yüzünden XP kullanmak zorunda kalıyorum.Sorunumu anlatmışımdır umarım.Olumlu ya da olumsuz cevap verecek tüm forum üyelerine şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimibiss -- 12 Ekim 2016; 7:16:12 >

• Up
  • ibrahimibiss kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Öncelikle anakarta tümleşik ekran kartı ile bilgisayar kullanımında gereken işlevini yapmaktadır. Gözüktüğü boyuta takılmamak gerekmektedir. Oyun oynamak ve ekran kartı gerektiren grafik programla kullanmak mümkün değildir. İstediğiniz işletim sistemini kurarak kullanabilirsiniz 32 MB yetmediği yerde otomatik olarak Toplam Grafik Belleği ramdan alarak devreye girecektir. İçini rahatlatmak amacıyla kendi İntel ekran kartımın resmini atıyorum. İnternete giriyor, video izliyor her işimi yapabiliyorum
    Windows Xp'de 1 GB gözükmesi normaldir çünkü yeni işletim sistemleri gibi toplam grafik belleği kullanacak boyutu yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ekim 2016; 20:45:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.