Oturup çözünce 3 saat gidiyor, bunu yapacağıma branş denemesi çözerim. Belki son 20-25 gün 5-6 tane çözerim diye düşündüm. Çok üst düzey sıralama yapmış kişilerden de bir kere bile genel AYT denemesi çözmeden sınava girdiklerini duydum. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Genel fen ve matematik denemeleri çözeceğim tabii ki. |
AYT Denemesi Çözmenin Önemi ( Var mı?)
-
-
kurumda haftada girdigim harici çok çözmüyorum
arada çözerim
çok bir fark yok bence branş çözmekle genel çözmek arasında ayt için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 26 Mart 2023; 17:47:35 > -
branş en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Branş daha mantıklı ben de haftada 1 kurumda yapılan dışı evde çözmedim şu anlık.
Branş daha iyi gibi
-
Haftada 1 çözsem daha ne isterim hocam zaten.
Demek istediğim sadece genel fen ve matematik çözüp sınava girmiş olmak.
-
hocam sizce son 1 ay denemeler için yeterli midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınavda 3 saatte bunalmam diyorsan çözmeyebilirsin. Branş denemesinin süresine alışırsan o süreyi aştığında bıkkınlık gelebilir
Büyük risk mi hocam?
-
yeterli BENCE
-
quote:
Orijinalden alıntı: SehokaHaftada 1 çözsem daha ne isterim hocam zaten.
Demek istediğim sadece genel fen ve matematik çözüp sınava girmiş olmak.
Olabilir hocam ben TYT de bile deneme olayının abartıldığını düşünüyorum.
İçiniz rahat edecekse hiç çözmeden bile girebilirsiniz.
Önemli olan konuları tamamlayıp eksikleri kapatmanız.
Yoksa şart değil.
-
Arada çöz bence. Hep tüm denemede çözülmez 3 saat boşluk her zaman olmuyor
Ayt genel denemelerinde daha yüksek çıkarıyorum ben.
Bulunduğunuz konumla alakalı diye düşünüyorum. Konularınız çok iyi değilse alan denemesi daha çok geliştiriyor BENCE.
Alan denemesinden kastınız fen denemeleri vs. Dimi?
Ben son ay çözerim ayt genel deneme.
Fen/kimya/fizik/biyoloji
Matı ayrı tutuyorum
Up.
Hocam bence AYT , TYT gibi değil. AYT de genel deneme çözerken "bile" branş bittikten sonra ara verip yanlışlarınızın ve emin olmadıklarınızın analizini yapmak bir sorun yaratmaz. Bu yapılan zaten branş çözmeye denk gelir. 3 saat ben de kurumdaki genel denemeler harici oturmuyorum , hiçbir sıkıntı yaratacağını da düşünmüyorum. Ama eğer kurumda girmiyorsanız en azından haftada 1 kere 3 saatlik çözün. Branş çözmek hiçbir sıkıntı yaratmaz hatta faydalarını da aşağıdaki paragrafta anlatayım , kanımca :
Bilmiyorum saçma bir bakış açısı mı ama ... Düşününce bir genel deneme aslında 4 tane branş denemesi. Tek bir genel denemede 4 tane kaliteli branş denemesi etkisi yaratılabilmesi bana zor geliyor. O yüzden genel deneme çözülecekse bile 4 tane kaliteli branş denemesini arka arkaya çözmek daha mantıklı. Branş denemelerinin de süresi iyi ayarlanmalı , genel denemede ne kadar süre ayrılıyorsa o kadar ayrılmalı.
-
arada bir branşlari birleştirip genel deneme gibi çözebilirsiniz 3 saat ayr cozmeye alısmak icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kurumda haftada girdigim harici çok çözmüyorum arada çözerim çok bir fark yok bence branş çözmekle genel çözmek arasında ayt için |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X