AYT Fen
-
-
bir de bu süreçte 200 k isteyip 120 tyt yapan arkadaşa sevgilerimi iletiyorum. yalancıyı s..miyorlar sonuçta
-
biyolojiyi fiziğe nazaran iyi yapabildiğim için ayt fene çalışırken biyolojiye ağırlık verdim ve ayt bio yu bitirdim. hergün matematik sabit olmakla birlikte 2 gün fizik 2 gün kimya çalışıyorum. akşam 8 den sonra duruma göre branş denemesi veya coğrafya ile ilgileniyorum. yatmadan önce 1-2 saat ayt biyolojiyi okuyorum. benim çalışmam böyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amir Toçabiyolojiyi fiziğe nazaran iyi yapabildiğim için ayt fene çalışırken biyolojiye ağırlık verdim ve ayt bio yu bitirdim. hergün matematik sabit olmakla birlikte 2 gün fizik 2 gün kimya çalışıyorum. akşam 8 den sonra duruma göre branş denemesi veya coğrafya ile ilgileniyorum. yatmadan önce 1-2 saat ayt biyolojiyi okuyorum. benim çalışmam böyle
bende sizin gibi düşünüyordum. fiziği yapamadıgımdan değil ama daha zorlayıcı oldugunu düşünüyordum.o yüzden fizik ile başlayayım zoru geçeyim dedim fakat son konulara geldikçe duraksamaya ve öncekileri unutmaya başladım. o yüzden programıma kimya ile biyolojiyi de dahil etmeye karar verdim ama haftalık program bana göre olmadıgından ve ayt fende "geride kaldım" psikolojisi biraz kötü etkiledi beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankm00dy -- 28 Ocak 2021; 15:50:15 >
-
up -
ben de sizinle beraber uzaklaştirmistim gaza gelip 1 ay bugün bitti ocak ayında aytye yoğunlaştım ayt fende 3d fizik çözdüm biyoloji ve kimyada deneme çözdüm ayt denemeleri çözdüm bu süreçte iyi bir ay geçirdim ama 120 net yapan arkadaşa cevap verememek koyuyordu neyse ki bitti. -
ben fen adina geciremedim. ayt konulariniz bitti sanirim. nereden calistiniz konulara -
hocam ben mezunum kimya hiç çalışmadım arada bir organik tekrarı yapıyorum gecen sene dershanede öğrendiğim kadarım bir tane defterim var onunla çalışıyorum fizik için de bir temelim var aslında ama denemelerde yapamadığım sorular için o konulara göre youtubedan herhangi bir kanalda çalışıyorum vip fizik entropi vs. biyoloji içinse bir çok kanal takip ediyorum zorlandığım bir ders şahsen bazen full çekiyorum bazen 3y bile gelebiliyor konuları senin biyolojinden bitirdim ama başka kanallardan da tekrarlarımı yapıyorum konuları ocaktan önce bitirmiştim biyoloji adına konularım bitmedi yani bitti saymıyorum kendimi henüz modern fizik kısmına bakmadım, biraz uzun yazdım sanırım kusura bakmayın. -
yok estagfurullah hocam. sizce kacar gun vermeliyim her birine? ayt fizik harmonik elektrik ve cemberselden yarin 345 cozecegim yani cogu bitti. manyetizma ve modern fizik kaldi. ama fizikte ikinci kitap kesin cozmem lazim.
ayt kimyada denge ve organik disinda hakimim tekrar yapip aydin cozecegim.
biyo sadece sknir endokrin duyu biliyorum, ve ders kitabindan gitmeyi dusunuyorum youtube biraz zaman kaybi geliyor . -
ben biyolojiyi kitaptan çalışınca çok yavaş hissediyorum kendimi konuları genel hatlarıyla öğrenmek için iyi yani benim için ayrıntı için meb taraması yapmayı erteliyorum arada okuyorum ama öyle çalışmış olmak için neyse sorunuz bu değil kaçar gün vermeliyim sorusu bence doğru değil konuları bitirip bitirmeme de hiç önemli değil bence vedddd diye birisi vardı o arkadaşimiz mesela konuları geç bitirdi sağlam bitirdi deneme az çözdü millet alanları çatır çatır bitirirken o konu çalışıyordu vs. herkes için farklı şeylerdir bunlar siz konuları iyi öğrendiğinizi hissedin kaç gün verdiğiniz önemli değil ha yavaş gidin de demiyorum ama eğer iyi bir temeliniz varsa konulara hakimseniz kısa sürede biter diye düşünüyorum bence biyoloji hızlı bitiyor kimya için organik biraz uzun konu ama hiç zor değil baslarda belki yabanci gelebilir ama görkem şahinden dinleyin derim ben ondan dinliyorum tekrar için güzel bence fizik için bir süre veremeyecegim sanırım ama kendinizi iyi hissedin süresine daha cok var mart ayında bitirirseniz bence çok iyi biteremezseniz de sorun olmaz diye düşünüyorum iyi geceler dilerim hocam saygılar.
-
dogru diyorsunuz hocam daha subattan konular bitip bitmemks takmak mantikli degil
cok sagolun hocam size de iyi geceler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X