Şimdi Ara

AYT FEN yetkili abiler bi yardım etseler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar kaynaklar hakkında pek bir bilgisi olmayan kardeşiniz olarak ufak yardıma ihtiyacım var.

başlıkta ayt yazıyor ama tyt-ayt karışık danışıyorum sizlere..

KİMYAda fenbilimleri(tyt-ayt)çözdüm. kitabı çok beğendim yerine bir kitap koyamıyorum ama çözmeden de olmaz. palme ayt sb aldım onu çözücem. tyt ile hiç uğraşasım yok konu çalışıp eskiden çözdüğüm sorulara bakıp geçmek istiyorum ama sizce yinede palme tyt sb da almalı mıyım??

BİYOLOJİde tam bir şey çözmedim aslında fenbilimleri(tyt-ayt) kitabının tyt kısmı tamamen bitti ayt kısmı 1-2 konu ellemişim. yine aynı şekilde palme B sb aldım fenbilimleriyle birlikte çözücem. peki sizce palme A sb da almalı mıyım?? (palme-fenb çözdükten sonra limit(tyt-ayt) çözücem tytden soru çözmeyi 2-3 ay ertelesem çok sıkıntı olur mu ki?)

FİZİKte işte burada fenbilimleri bitmişti 12. sınıf fiziği elime verdi onun için apotemi modern fizik düşünüyorum ve kitap olarak da nihat bilgin düşünüyorum

50binden mezuna bıraktım. temelim fena değildir ondan dolayı tyt çalışmayı sevmiyorum. sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.
    bir de ek olarak şunu sorabilirim. hedefim 2-3k sizce ek olarak hangi kaynakları çözmeliyim bu hedefim için. tavsiyelerinizi bekliyorum güzel insanlar.

• uppbea
  • direk tyt calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.