Bildirim
Ayt Geometri Fullemek ve Soru yazıp çözenler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
acil+bilgisarmal -
Hocam bilgisarmal bana garip geliyor doğrusu sınav bazında değil gibi geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraste -- 22 Ağustos 2019; 19:18:30 > -
Acilden hic hazzetmem ama geosu cok gelistiriyor -
bilgi sarmal -
Sarmaldan önce ne çözülür -
Aga cidden sarmal yazan var mı ? Millet birbirini mi elemeye calisiyor anlamadim. Tamam guzel Sarmal Test adindaki bolumleri fena bisey ama yeni nesil cok az sorusu var -
2018-2019 dur baktigin 2019-2020 ye bakin adamlar bayagi gelismis -
Ahahah sarmal tek atar bu dediklerine.Bu seneki cikan sarmal tyt ayt geometri bence cok saglam ve güzel. -
Hocam bu sene Sarmal çıktı mı? 2019 sınavından sonra yani? Kitapsec'te satı?ı bulunmamaktadır diyor. 2019'da çıkan geometri kitabını mı diyorsunuz yoksa? -
-
Karekök -
Hocam cikti soru avcisi ibaresi gelmiş galiba gecen senekinde yoktu bende kitapsecten aldim ama iyi bak -
Çok farklı mı peki Soru Avcısı? Öncekinin iki ünitesini çözüp bırakmı?ım onu, kitabın %50'si falan deği?mi? mi? -
Ilk kitabini bilmiyorum ama bu kitap baya iyi.Tam orta seviye ve acille cilalarsan as yanlisin cikar bence -
su an sarmal geometri çözüyorum. ilk 2 testi klasik ancak sonlara dogru sorular zorlasıyor, kaliteli hale geliyor. en sonda da sarmal test adında bir test var. en baştaki konulardan itibaren tekrar ettiriyor. süper bir kitap olmasa da yaz ayında bitirilip acile geçilebilecek bir kitap bu arada. gayet güzel -
Sadece kitapseç e bakma hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X