Bildirim
AYT Kimya icin sb veya deneme önerisi postu
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aydın,Palme,Orbital(kendim bakmadım sadece duydum) ayrıca tyt için 345 ayt çıkar mı bilmiyorum. Bunlar kimya için güvenilir kaynaklar -
kimya bence baya kek ders geçen sene aydın çözdüm ama çok kasıntıydı palme yeterli olur diye düşünüyorum üstünede bir de kimya özelden organik ekleyin onun üstünede herhangi bi organik fasikülü çözün sıkıntınız kalmaz -
zaten kimyayla pek bir sorunum yok allaha sukur, sadece unuttuğumu hissettirdi o yuzden danisayim dedim sağolun -
hocam palmenin soru çözümleri yok diye biliyorum, mezunum kütüphane-ev yapiyorum benim için sıkıntı olabilir, var midir cozumleri -
Bu sene 11e 2 idi tek sarmal cozmustum.Bu sene 345i bekliyorum -
palmenin kendi mobil uygulamasında var bi inidirip bakınquote:
Orijinalden alıntı: yazilimci_arkadas
hocam palmenin soru çözümleri yok diye biliyorum, mezunum kütüphane-ev yapiyorum benim için sıkıntı olabilir, var midir cozumleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X