Şimdi Ara

Ayt Matematiği Bitirdikten Sonra Konu Tekrarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt matematiği bitirdim ama zamana fazla yaydığım için eski konuları unutmuşum gibime geliyor. Tüm konuları seri bir şekilde nasıl tekrar edebilirim? Formül ve notları gözden geçirip deneme mi çözeyim yoksa test kitaplarından mı çözeyim önce. Trigonometri ve fonksiyonda baya bir unutmuşum gibi geliyor. Onlarda güzel bi konu + test tekrarı yapıcam. Diğer konularda sadece bazı soru tiplerini veya 1-2 alt başlık unutmuşum.

• Bilgisarmal ayt kampina bak bir hocam. Sadece matematigi degil genel olarak tum ayt konularini tekrar etmis olursun.
  • Arifderler A kullanıcısına yanıt
    Sadece test şeklinde mi ? Elimde sıfır ayt soru bankası var da eğer öyleyse onu çözeyim. Sende varsa içindekiler kısmını atabilir misin ?
    Not: İnceledim şimdi. Teşekkürler değerlendireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asura Otsutsuki -- 8 Mayıs 2019; 15:15:38 >
  • Var mı tecrübeli kardeşlerimiz
  • Deneyimliyim diyemem ama hocam soru bankam harcanmasın ve güzel diyorsan her konunun özellikle unuttuklarından çöz şöyle yap en güzel ve şık sorularım olduğu testten 5-10 soru çöz geç öteki türlü lysleri çözebilirsin çözdüm diyorsan zaten ayt denemesi çöz derim o da tamam dersen alese göz at böyle
  • hiç soru bankasıyla uğraşma günde 2 deneme çöz çözemediklerini hocalara götür onlar çözünce hatırlayacaksın her türlü sınava kadar günlük 2 ayt matematik denemesi çözsen hiç bir konuda eksiğin kalmaz
  • Hangi yayınları çözüyorsunuz hocam
  • Kamp aldım ben güzel gibi üçüncüyü çözüyorum şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.