üçünden bir tanesini almayı düşünüyorum hangisini alayım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
üçünden bir tanesini almayı düşünüyorum hangisini alayım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
acilin geçen yılki baskısı |
Ohoo onun açık uçlu sorularıyla kim uğraşacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen sene 24 net yaptım ayt matta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeterli hocam direkt 3D dalabilirsiniz bence ya kim uğraşacak bunla demeden zamanınızı ciddi şekilde verip hakkını verirseniz gerçekten çok sağlam yerlere gelirsiniz çözümleri yapan da Eyüp hocam zaten mis gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam o klasik sorular faydalı gerçekten. |
Hocam 24 neti yaparken hangi kaynakları kullanmıştınız? |
Endemik, LTİde Apotemi ve denemeler. Orijinal ve Karekök de almıştım ama 10-15 test çözdüm onları bitirsem böyle olmazdı zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3d kullanıyorum akarr hocam akar akmasa da damlar |
hahahaha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
345'i alırsam tüm testlerini bitiririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 13 Kasım 2021; 13:47:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zor mat kulübü yanına 3D yapıştır geç çok düşünmeye gerek yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 13 Kasım 2021; 14:47:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |