Bildirim
AYT'nin kolay olacak olması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence çoğunluğun beklediği kadar kasıntı sorular olmayacak. Üniversite sınavı bu sonuçta olimpiyat soruları değil. -
Bence de bu süre 160 sorunun tamamını çözmeye yetecektir.Bu yüzden çok fazla bilgi sorusu bekliyorum. Ne kadar süre olursa olsun bilmeyen yapamayacak -
Yav bu sınava iyi çalışmayıp da sınav kolay olacak moruq yha diyenler var ya beni güzel eğlendiriyor. Biri daha elendi -
KOLAY MI QWEDEWEQEQDSFASWHWQE -
lys ayarında işte çalışan yapar çalışmayan yapamaz bu kadar basit
senin bilgini ölçer
sınav baştan sona zor olamaz -
Aynen hocam ben de onu diyorum herkes inanılmaz zorlukta sınav bekliyor bence en fazla 2017nin az üstü olur seviyesi -
Kolayda olmaz zor da olmaz .
Hatta bazı çapsız arkadaşların 0.5 barajına takılmamaları için birkaç tane çok kolayda sorabilirler . -
Hayir alakasi yok 160 soruyu da cozmemizi filan istemiyorlar.
Tum usendikleri seyleri kaldirdilar.Lys mat fen sos edeb.ayriydi birlestirdiler.Tek seferde kurtulacaklar.
Mf1-2-3-4 vardi kaldirdilar.Katsayilarin hepsi esit dediler.
Tamamen usengeclikleri ile alakali bence. -
hocam bence çok kafa yoruyorsunuz kolaya zor ösym ne çok zor sorar ne çok kolay tabii zorluk değişiyor bir sene mat kazık oluyor bir sene fizik ama genelde dengeliyorlar bi taraftan alıp başka bir taraftan veriyor -
Kardeşim güzel hikayeymiş. Ben mi emek vermemişim? -
ösym sınavında mantık aranmaz yok şöyle yok böyle kolay kafalarına göre -
0.5 muhabbeti için sormak zorundalar 1-2 tane çok basit bir soru. Rasyonel falan gelir. -
20 tane herkesin yapabileceği tarzda soru gelir 10 tane orta ve biraz üstü gelir az çok çalışan yapar 10 tane kazık soru gelir sadece gerçekten çalışan yapar bunların 3-4 tanesi ciddi kazık olur o da 1000 500 falanı belirlemek için. -
Meb ayt mat gibi gelir mi sence hocam ? Baya zor sorular. -
Bence aşırı zor olacak özellikle tyt mat. -
O sorular zormuş evet ama bakmadım daha bu hafta deneme şeklinde çözmeyi düşünüyorum yorum yapamayacağım o yüzden. -
Bence o kadar zor gelmez biz elimizden geleni yapalım -
meb ayt nin ilk kısımlarını daha yumuşak yapsalarmış olurmuşquote:
Orijinalden alıntı: TheLordMan
Meb ayt mat gibi gelir mi sence hocam ? Baya zor sorular.
limit türev integrali muhteşemdi + geosu da -
2017 lysden çok farklı olacağını sanmıyorum. sadece soru sayısı yarıya oranlanmış olacak
Benzer içerikler
- apotemi problemler zor mu
- vip fizik pdf indir
- akademisyen olmak zor mu
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- açık lise pişmanlık mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X