Şimdi Ara

AYT Tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde selami yalçın'ın 7 günde tarih kitabı, limit el kitabi ve bir tane de soru bankası var (çok çözmüyorum) neler yapmamı önerirsiniz? Önerebileceğiniz denemeler var mı? 2 ayda çok rahat halledebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk kampüs tekrar videosunu izle. her konudan tekrar amaçlı 1-2 test çözüp denemelere geç.
  • Deneme olarak sınava yakın olan önerdiğiniz var mı peki hocam?

• theperplex T kullanıcısına yanıt
    Osmanlı ve inkılap tarihi ramazan yetgini öneririm. Deneme olarakta ramazan yetgin 21'li ve hız ve renk 40'lı deneme güzel denemeler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C115664D6

Osmanlı ve inkılap tarihi ramazan yetgini öneririm. Deneme olarakta ramazan yetgin 21'li ve hız ve renk 40'lı deneme güzel denemeler

Bilgi sarmal düşünüyordum da sorular biraz abartı geldi hocam, çok uç bilgilerden sormuşlar. Dedikleriniz inşallah iyidir.

Hocam soru bankası mı?

• denemesi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aman iyi hocam. Sakın soru bankası çözmeyin en iyi yayın bile gereksiz sorularla dolu. Denemelerde ne kadar uç bilgi bilirsen bil çünkü sınavda ona göre soruyor. Hız ve renk 40 deneme 400 soru ilk 100 sorusu at çöpe hep bildiğimiz şeyler ama son 250-200 soru süper sorular tam sınav ayarında. Ben ramazan yetgini çözdüm bazı detay şeyler vardı ki olması da lazım ösym Osmanlı bankasını sormuş kurum her şeyi sorulabilir benim tavsiyem benim gibi ramazan yetgini alıp 3 günde bitirip aynı soruları çözmeyin. ben erken bitirdim o soruları şimdi tekrar tekrar çözüyorum pişmanım çok kaliteli soruları var tam ösym ayarı benim tavsiyem eğer çıkmış soruları çzömediyseniz a yayınları son 20 yıl alıp bi çıkmış sorulara bakıp hız ve renk denemesini bitirin sonra ramazan yetgini çözüp en son toprak yayınları sos1 denemesi var onu çözüp tarihi fulleyin. Toprak sos1 çok mükemmel bir deneme kesinlikle çözün derim

• Ramazan yetginin soru bankası alınmaz mı? Denemeyle mi gidilmesini önerirsin

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben soru bankasına karşıyım. O kadar para verdim hep boşuna. Çok fazla bilgi var yani sınavda çıkması imkansız sorular var. Ben de ramazan hocanın tyt tarih kitabı var çok kaliteli sorular var ama hayatta bu soruyu sormazlar. Zaten hatam çıkmış sorulara bakmadan kitap almak oldu. Sonra bıraktım çözmeyi. Ayt matematik, problemler ve geometri dışında soru bankası almamak lazım.

• Hocam o konuda ayrılıyoruz. Ösym nin sorduğu uç sorular olabiliyo. 10 yapmak isteyen biri çözmeli

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 10/10 yapıyorum hiç soru bankası çözmedim. Edebiyat ve sos1'de aklınıza gelebilecek çoğu denemeyi çözdüm. Soru bankası vakit kaybı ama deneme hem zamandan tasarruf ediyorum hemde nokta atış sınava alışıyorum

• Hocam önceden kalan bilgi birikiminiz başkalarıyla aynı olmayabilir. O yüzden bunu yapın olur diyip olmama ihtimali var. Bence bir kitap çözülebilir kalan zamanda. 2,5 ay var daha.
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bilgi birikimim Atatürk'ten ibaret tarih bilmeyen adamın tekiydim 1 ay boyunca ramazan yetgin izledim sadece , aynı şekilde beraber çalıştığım arkadaşım kendisine güvenemedi test kitabı aldı çözüyor onun sosyal netleri 5-6 benim ise full. Bu işin anahtarı cidden deneme hem soru sayısı az hem her çeşit soruyu görebiliyorsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C115664D6

Hocam tek bilgi birikimim Atatürk'ten ibaret tarih bilmeyen adamın tekiydim 1 ay boyunca ramazan yetgin izledim sadece , aynı şekilde beraber çalıştığım arkadaşım kendisine güvenemedi test kitabı aldı çözüyor onun sosyal netleri 5-6 benim ise full. Bu işin anahtarı cidden deneme hem soru sayısı az hem her çeşit soruyu görebiliyorsun .

Ben full konu çalışıyorum çok ayrıntılı bir şekilde. Arada bir de soru bakıyorum. Sosyal denemesi çok önemli değil bence. Bildiğini yapıyorsun zaten. Tabii kimisi soruyla pekiştirir, orası ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.