Şimdi Ara

AYT Tarih sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 deneme arka arkaya 9 doğru yaptım az önce bir tane daha çözdüm 5 yanlış 1 boş çıktı. Şoka uğradım. Çalışabildiğim kadar çalıştım fakat genede bir yerlerden yanlışım geliyor. Yahu abicim anlamıyorum o kadar bilgiyi ben nasıl aklımda tutayım.

Sınavda ayvayı yiyeceğim büyük ihtimal. Hakkınızı helal edin gençler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sınavda zor gelmiyor o kadar. 2018'de 9d 1y yapmistim, 1 kelime calismadan 2019'a girdim ki 2019 zordu, ona rağmen 6ya 2 gelmişti.

• bingeathome B kullanıcısına yanıt
    Ben korkuyorum hocam, güvenemiyorum. Edebiyat ve coğrafya’yı güzel yapıyorum ancak şu an kaderim AYT Tarih’e bağlı. Mesela Bilgi Sarmal 345 falan çözüyorum bazen aşırı uç bilgiler geliyor. Adam 6 tane kişi vermiş mesleğini falan soruyor anasını satayım. Tarih sorusu bu. Bazen saçma sapan bilgiler geliyor.

Düşünmeden edemiyorum.

• hocam geçen sene 1 tane kazık soru vardı onun haricinde standart bir sınavdı. Denemeler saçmalıyor arada takılmamak lazım
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen edebiyat ve coğrafyada da aynısı oluyor ama tarihe nazaran çok daha nadiren oluyor. Mesela tarihte yanlış yaptığımda açıyorum el kitabından bir gözden geçiriyorum. Ertesi gün uyandıktan sonra tekrar bir gözden geçiriyorum sonra deneme çözeyim diyorum. Denemeyi açtığımda otomatikmen kafamdaki bütün tarih bilgileri siliniyor resmen. Ben bütün antlaşmaları bilmek zorunda mıyım arkadaş diyorum kendi kendime. Ondan sonra sınavda ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.

• theperplex T kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih için net bir şey demek zor ya. Kesin 1 tane ayrıntı soru gelecektir yine, artık antlaşmalar mı hükümdarlar mı bilmiyorum ama gelecek. Diğer sorularda ise ortalama çalışan birinin yapacağı sorular olcak diye düşünüyorum. Gerçek sınavda emin ol daha önce yaptıklarını yapacaksın yine, unutma tarzı şeyler olmuyor. Bu aralar tekrar yapmanı öneririm sık sık
  • Aynı sorun bende de var hocam.Benim çözümüm Selami yalçının videolarını izlicem
    Denemedeki yanlışları bir deftere yazıp yatmadan önce okucam
    Cumartesi de kampüsün edb-tarih-coğrafya videosunu x2 izleyip pazar sınava giricem artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Ayt tarih nasıl halledilir?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2 3 soru yorum geliyor genelde 5 soruda çalışıp yapabılabilecek yüzeysel sorular. Diğer 1 soru ise kazık geliyor yani gerçekte 8 9 net çıkarırsınız.
  • herkes aynı sorunu yaşıyor hocam rahat ol
  • hocam nasıl düzeldi

• edb tarihten korkmaya basladim

• Korkmaya gerek yok yapılıyor

Mat yapın gerisi gelir zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.