Bildirim
ayvalık ta otel tavsiyesi
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayvalıktan zıyade ayvalıga arabayla cok yakın olan sarımsaklı ya gıdebılırsınız... hem cok daha sakın hem de gercekten cok guzel bır plajı var..
ben ayvalıkta kaldıgım sene pısman olmustum... -
Bence de Sarımsaklı uygun olur. O bölgede yan yana bir sürü otel var. Fiyatta 100 tl. seviyesine çıkabilseydin "Berk Otel" i tavsiye edecektim ama yine de 60-70'e pek çok otel bulunabilir. Fakat şu an için aklımda yok... -
geçen sene ailece Badavutta 1 hafta konakladık..deniz kenarında keyif aldığımız bir tatil oldu..sarımsaklıdan badavuta giderken badavutun girişinde emreli suit otelde konakladık..apart otel şeklinde,1+1,2+1,3+1 odalar var..deniz 50 m ileride idi ve çok temiz bir suyu vardı..küçük birde havuzu var..yarım pansiyon şeklinde konakladık,akşam yemekleri oldukça leziz idi..geçen yıl temmuz başında kişi başı 50 tl den kalmıştık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X