Şimdi Ara

ayvayı yedim ne olur acil yardım edin !! konu rehber senkronizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • patronum s3 ünü verdi al formatla dedi. adamın rehberde bin tane numara var, samsung hesabı yok google hesabı vardı her şeyi özenle senkronize ettim attım formatı herşey geldi numaralar gelmedi. acil yarım edin lütfen hayatın kayar bunun bir geri dönüşü yok mudur ? rootlama felan biliyorum ne olur bi çare söyleyin. windows gibi kurtarma yazılımları felan var mı ? sabah alacak telefonu lütfen yardım edin.

• gmaile kayıtlıysa numaralar telefonu internete bağlayın gelir o..
  • Umarım gmail ile rehber senkronizasyonu vardır. Bülöf yapmaktan başka çağren yok. Sabah götür telefonu gmail hesabınızı açınca rehberiniz otomatik gelicek de girsin sekronizasyon ettiyse önceden otomatik gelir gelmezsede istifanı ver grurunu kurtar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msemender

patronum s3 ünü verdi al formatla dedi. adamın rehberde bin tane numara var, samsung hesabı yok google hesabı vardı her şeyi özenle senkronize ettim attım formatı herşey geldi numaralar gelmedi. acil yarım edin lütfen hayatın kayar bunun bir geri dönüşü yok mudur ? rootlama felan biliyorum ne olur bi çare söyleyin. windows gibi kurtarma yazılımları felan var mı ? sabah alacak telefonu lütfen yardım edin.

gmail hesabına giriş yap bilgisayardan

sol üstte Gmail ' in üstüne tıkla >> rehbere tıkla oradaysa numaralar gmailinle telefona giriş yaptın mı birşey olmaz korkma eninde sonunda gelir. ( gösterilecek kişileri google hesabı felan seç )

çok fazla numara varsa gecikme olmuştur belki veya sen şuan adamın hesabına giriş yapmadıysan gelmez zaten.

kardeş madem o kadar önemli birden fazla yedekleme yapsaydın , sim kartına , hafıza kartına vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Ekim 2014; 5:38:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.