Şimdi Ara

ayyy baydı yani acil yardım istiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya bilgisayarımı formatlamadan şu iğrenç virüslerden nasıl kurtulabilirim
    ve en önemlisi bana ne olur adam akıllı çalışan bir virüs programı söyleyin.

• Arkadaşım kaspersky yi tavsiye ederim inan sorunlarını çözecek kadar etkili
  • Norton Anti-Virüs Veya Kaspersky çok iyi programlardır.Norton biraz kasar ama ikiside sorun yaratmaz güvenle kullanabilirsin.
  • virüs çeşidine göre değişir, geçen gün benim bilgisayara bulaşan virüsü, norton kuruluydu fakat virüsü tespit edemedi, nortonu silip Kaspersky kurdum tarattırdım virüsü buldu fakat silemedi, güvenli modda filan denedim, internet bağlantısını kesip denedim olmadı, formatlamak zorunda kaldım.
  • GEÇENLERDE MAKİNEYE BİR HALLER OLUYORDU. AVG 7.0 KURULUYDU VİRÜSLERİ TANIMADI. KASPERSKY KURDUM VİRÜSLERİ BULDU FAKAT SİLEMEDİ (ANLAYAMADIM). AVAST KURDUM CANAVAR GİBİ, Bİ DOLU VİRÜS BULDU VE SİLDİ HEM DE TÜRKÇE OLMASI BENİM İÇİN AYRI BİR AVANTAJ SAĞLADI.http://www.avast.com/eng/down_home.html BELKİ LAZIM OLUR..
  • arkadaşım nortn anti virüs kur biraz kasar ama etkilidr! sonra dialer bot ve trojan taramalarıda yaptır öyle virüsü temizlemekle bitmiyor bilgisayarını pırıl pırıl yapmalısın!
  • Bende avasttan başka virüs programı tanımıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzZyLLa -- 21 Mart 2005, 19:40:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl ve hangi virus programı ile taratırsan tarat, mutlaka, update ettikten sonra makineyi guvenli modda çalıştır ve öyle taramaya başla.
  • walla arkadaşların söyledikler ianti virüsleri dene olmazsa sana mcafee yi tavsiye ederim . garibim şu an bile bişeyler buluyo temizliyo. allah ondan razı olsun
  • Format En Son Çare
  • avast home edition üstelik ücretsiz.ama çok zorluyor bilgisayarı.tabiii ayarları düşürmezsen
  • system mechanic kur..kaspersky ve kaspersky anti-hacker ı yanında getiriyor..
  • arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim ben bilgisayarı küllüm formatladım şimdiki sorun hangi virüs programını indirebilirim.

not :kaspersky çok kasıyor yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

virüs çeşidine göre değişir, geçen gün benim bilgisayara bulaşan virüsü, norton kuruluydu fakat virüsü tespit edemedi, nortonu silip Kaspersky kurdum tarattırdım virüsü buldu fakat silemedi, güvenli modda filan denedim, internet bağlantısını kesip denedim olmadı, formatlamak zorunda kaldım.

silmesine windows izin vermiyor kaspersky nin beceriksizliği değil
    sen kaspersky nin ayarlarından karantinayı açık tut ve virus bulunca silmezse karantinaya alı tıkla artık zarar veremez
  • arkadasım kasperskyın temızleyemedıgı vıruslerın yerlerı ve adları bellıdır. Bunlardankurtulmanın en guzel buldugu yerdekı vıruslerı elle manual olarak temızle regedıt kayıtlarını duzelt makıne pırıl pırıl parlar. Korkma nasıl olsa format en son carebır kez yapamazsın ıkıncıde ogrenırsın kım korkar pc den

Kolay gelsın bende kaspersky tavsıye ederım. Avast cok ıyı ama makınen yavas ıse cok kasar.
  • bak en basit yöntemi yap
    antivir ve deep freeze kullan olay bu
    www.free-av.com dan antivir

www.tamindir.com deep freeze indir 5.30 var

bu kadar ne kendini kasıyorsun.yazılım bölümünd een üstteki topicte deep freeze bölümü var aç onu iyice oku veyawww.kitapgibi.net e gir oku ok

• arkadaşlar son birşey ne olurdu şöyle indirebileceğim ama lisaslı olmayan demo olmayan

muhakkak vardırda ben bilmiyorumdur.

dimi.
  • avast var hem mükemmel hemm kkullanışlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.