Şimdi Ara

AZ HASARLI ARAÇLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sizlere geçen yaz başıma gelen bir olaydan bahsedicem. Ben baya bir tecrübe edindim bu konuda sizlerde ilgileniyorsanız işin içinde değilseniz bulaşmayın.!!

son zamanlarda 2.el sitelerde sözde,(AZ HASARLI,ÇEKME BELGELİ PERT KAYITSIZ) hasarlı araçlar satmaktalar.

Bu araçlar çok büyük kazalar geçirip sigortalar tarafından açık arttırma yöntemi ile çok çok ucuz fiyatlara satılıyor.

Araçları ilk alan her açıdan çok güçlü olan bir kaç şirket,bu firmalar araçları toplayarak yine internet üzerinden açık arttırmaya koyuyor. Yalnız bu sitelere herkes giremiyor bu sitelerden üyelik almak için 2.000 ile 5.000tl yıllık ödeme yapılıyor.

Bu sitelerden bu işi koşturan İstanbul da insanların canını yakan çok fazla,sözde galerici var özellikle Bostancı sanayii çevresinde.

Bu kişiler internetten gözlerine kestirdikleri araçları yine çok uygun fiyatlara alıyorlar,aracın hasarının bir kısmını yaptırıyorlar. Örnegin; BMW 2011 3.20d ye şahit oldum araç takla atmış aracın tavan hasarını yaptırdılar, çıkma parçacıdan daha az hasarlı olan bir ön çamurluk taktılar mekanik aksamdan kırık olan parçaları ise dışı sağlam görünen fakat çalışmayan çıkma parçalar ile değiştirdiler airbagleri kapattırdılar araba oldu yandan hasarlı 2500tl lik masrafı var oldu. Halbuki araçta 10.000tl masraf ve tavan hasarlı. Sen gidiyorsun bakıyorsun araba az hasarlı arabaya orda bakmak zorundasın çıkarttırmıyorlar yerlerinden.
    Benim yaşadığım ise daha da büyük masraflı arabayı almak oldu 2013 1.16d 10bin km de arabada görünürdü sağ taraf boydan boya bariyere sürtünmüş sağ çamurluk (alırken bilemedim) çıkma az hasarlı çamurlukla değiştirilmiş ön tampon kaputta aynı şekilde, kaputu açınca herşey tam toplamışlar arabayı sadece radyatör fanlar kırık gözüküyor. söylediklerine göre bu A. firması ve beni bu işe bulaştıran güvendiğim şahıslar araçta 7.000tl masraf var. neticede aracı aldım işi bilmediğimden bir anlık heyecan ve uygun fiyata böyle bir araç sahibi olucağımı sanıp gaza geldim basiretim tutuldu güvendim aldım.
    Aracı çıkarttık tamirciye götürdük araç söküldü çıkan fiyat en az 15.000tl 20.000tl yide bulacağı.
    Dünya başıma yıkıldı. Bu araçtan beni kurtaracağını söyleyen o güvendiğim şahsiyetsizler başka bir araçla takasa girmemi söylediler ertesi günü beni bir başka galericiye sürdüler B. firmasına bna piyasa değeri 1.16d yi aldığım fiyatta bir araç vereceklerini takasa gireceklerini söylediler. bana CL500 gösterdiler araba çok temizdi plakadan sorgulattım kayıtta çıkmıyordu araçta herşey güzel biran önce 1.16d illetinden kurtulup kaçmak için acele ettim bni bu işe bulaştıran haysiyetsizlerinde gazıyla arabayı aldım. Film ondan sonra başladı.Sigortacıya gittiğimde araçta pert kaydı çıktı. ARAÇ ALIRKEN PLAKADAN DEĞİL ŞASE NO DAN SORGULATIN HATTA SİGORTACINIZADA ŞASE NO SUNA BAKTIRTIN. bundan sonra 1ay boyunca bu adamlarla ugraştım farklı bi şehirden gelmeme,hemde istanbullu olmamama rağmen ama gittikçe battım.15.000tl zarar ederek işin içinden çıktım. parasından ziyade aylarca bunun stresini yaşadım.

Olayı en kısa şekilde özetlemeye size tiyolar vermeye çalıştım. Demem o ki az hasarlı araç yok çok hasarı az hasara düşürüp hasarı belli işte daha ne hasarı olabilir diye alanlar var bunun örnegini çok gördüm insanlar silahlı çatışmaya bile girmiş bu örnek verdiğim A. B. firmalarıyla ama minareyi çalan kılıfını hazırlıyor işte elbette boş değiller.Sorularınıza cevap veririm yardımcı olurum severek istanbul Anadolu daki çoğu dolandıran galericileri tanıma fırsatım oldu o 1 aylık sürede hangi isim ne yapıyor bilgi veririm.iyi forumlar

• Film gibi olay.. Yalnız merak ettiğim şu, hadi basiretiniz bağlandı 1.16 da bir kazık yediniz fakat ikinci araçta nasıl kuşkulanmayıp düzgün bir ustaya göstermediniz aracı? Öyle bir gün olmuş ki yaşadığımız gün, hiçkimse 7 bin masrafı olan aracı başkasına daha ucuz fiyata hediye eder mi? Geçmiş olsun.
  • orda olay şöyle gelişiyor; 1.16 dan kurtulmanın telaşına ve beni buraya götüren aracılık yapan kişilere güvenmemden dolayı tramerde temiz çıkıyor sildirmişler çünkü telden mesaj atınca gelmiyor bişey. CL500 ü ztn gören usta anlamıyor ben satarken yetkili servise soktular önden kazası olup olmadığını anlamadı servis çamurluklar karbon bilmem ne dedi. tek bu usta anladı oda bostancı sanayi de sol önden kaza yapıyor tavana kdr kasılıyor araba tavanda boya yok boyamadan doğrultmuşlar.

7bin tl durumuda ; adamların ellerinde dünyanın aracı var 20 30 adet almışlar yaptırmayla ugraşmayıp kar koyup satıyorlar diye düşündüm. bilemedik istanbulun çakalını poliyannacılık yaptık bi hata. ve piyasada bu yeme düşen çok insan gördüm. örneğin taze haber size...

http://forum.donanimhaber.com/m_101553623/f_//tm.htm#101553623

• Usta çok geçmiş olsun.. Bir ara Final otomotivin bir ilanını aramıştık.. Telefonu seni konuşturmadan üst üste "ustanı getir paranı getir bin git abi" gibi laflarla sözde güven sağlamaya çalışan bir tipaçtı. Telefon konuşmasından bile ciddiyetsizlik ve çakallık akıyordu.. Gitmedik bile bakmaya.

Ah keşke sahibinden.com şu firmaların itibarını gösterir bir sistem getirse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dediğim firmalar sahibinden de 7 yıllık üyelikleri var 7 yıldır sömürüyorlar insanları.

çok profesyoneller çok iyi pazarlamacılar beyinleri boş ama işlerini çok iyi ezberlemiş kişiler bunlar o yüzden işle ilgili herşeyi takır takır saydırıyorlar

BOSTANCI SANAYİ ye dikkat!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.