Şimdi Ara

Az hava az yakıt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
49.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU konuda sanıyorum farklı çelişkilerle kapanmış oldu. hayırlısı ben toyota Corolla kullanıcısı olarak havayı %50 kapattıktan sonraki ekonomi ve performansımdan cok memnunum benzini aratmıyor bana..
  • Konu gerçekten ilginç..

Paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Yine birileri çıkıp ''Yok yav olur mu öyle şey'' diye kestirip atmayı denesede..

Şimdi bende bunun denemek istiyorum..

Benim aracımda karbüratörlü ve Lpg var..

Ancak mikser denen o parça mevcut değil..Araca karbüratörden bir deli açılarak direkt Lpg veriliyor..Yani kaçak alabilme durumu söz konusu değil..

Haftasonu bende demek isterim..Bir kaç resim rica etsem acaba çok şey mi istemiş olurum..En azından görerek yapmış oluruz..

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Konu gerçekten ilginç..

Paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Yine birileri çıkıp ''Yok yav olur mu öyle şey'' diye kestirip atmayı denesede..

Şimdi bende bunun denemek istiyorum..

Benim aracımda karbüratörlü ve Lpg var..

Ancak mikser denen o parça mevcut değil..Araca karbüratörden bir deli açılarak direkt Lpg veriliyor..Yani kaçak alabilme durumu söz konusu değil..

Haftasonu bende demek isterim..Bir kaç resim rica etsem acaba çok şey mi istemiş olurum..En azından görerek yapmış oluruz..

Teşekkürler

mikser karbüratörün içindedir, direk hortumla verilmez

• http://img379.imageshack.us/my.php?image=dsc00837eh2rw2.jpg

Resim faydalı olur sanırım mikser olup olmadığı konusunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 25 Haziran 2008; 13:15:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

http://img379.imageshack.us/my.php?image=dsc00837eh2rw2.jpg

Resim faydalı olur sanırım mikser olup olmadığı konusunda..

araya takılmıştır mikser
    benim eski şahindede bu şekilde idi
    miksersiz olmaz
  • sayın faruksevgili hocamız bana bir adet mixer gönderdi ve yanında hediye olarakta bir adet kalemlik koymuş..

çok teşekkür ediyorum ve çok memnun kaldığımı belirtiyorum..

fakat sevgili hocam bu gönderdiğiniz mixeri aracıma uygulamam mümkün değildir..

sanıyorum yanlış bir mixer gönderdiniz..

bu 91-92 toyota corolla 1.6 mixeri olmasın ?
  • Montaj noktasında Mikser üzerine yazdığım notlar çok önemli ... Uymazsanız sorumluluk kabul etmiyorum :')

Bu arada 1995 XLİ mikserini kargoda kaybetmiş Bu kadar ücra köşede öğretmenlik yapılırmı yaw ... Kargocular bile bulamıyor seni

@1995 xli
    Verdiğim fiş numarası ile çivril kargosunu sorguya çek dostum. Bulursun imidi ile hoşçakal
  • fotoğraf alıntıdır..

faruk hocam şimdi şöyle mixer iyi hoşta bunu bu araca takmak mümkün değildir..

yazılarla gayet güzel açıklamışsınız..

fakat mixer hava filtresinden gelen hortumun içine düşüyor ve diğer tarafıda sıfıra sıfır denk geliyor konik değil nasıl oturtucam..

tornada yuva actırma gibi de bi şansımız yok cünkü hiç pay yok..

yani bu mixerin bu araca uygulanması mümkün değil ?

yoksa siz mixeri farklı bir yeremi monte ediyorsunuz ?

yada yanlış mixermi gönderdiniz ?

Az hava az yakıt

• yoksa siz mixeri farklı bir yeremi monte ediyorsunuz ?
    ------------------------------------------------------------

Ewet canım aynen ööle

Yarın ara beni öptüm seni
    Byy
  • vay anasını yaa demek biz bayağı bi geriden geliyoruz desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Montaj noktasında Mikser üzerine yazdığım notlar çok önemli ... Uymazsanız sorumluluk kabul etmiyorum :')

Bu arada 1995 XLİ mikserini kargoda kaybetmiş Bu kadar ücra köşede öğretmenlik yapılırmı yaw ... Kargocular bile bulamıyor seni

@1995 xli
    Verdiğim fiş numarası ile çivril kargosunu sorguya çek dostum. Bulursun imidi ile hoşçakal
  • quote:

Montaj noktasında Mikser üzerine yazdığım notlar çok önemli ... Uymazsanız sorumluluk kabul etmiyorum :')

@1995 xli

sorun çözüldü Faruk bey.Yurtiçikargo değil Aras kargo ile gönderilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1995xli

quote:

@1995 xli

uygulamayı aracınıza yaptığınız zaman sonuçları buradan bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

Orjinalden alıntı: 1995xli

quote:

@1995 xli

uygulamayı aracınıza yaptığınız zaman sonuçları buradan bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.

Sen benden önce aldın mikseri.%50 hava girişi kapatma ile yeni mikserin farkı nasıl?

• Ayrıca kalemlik için teşekkürler
  • fırsat bulupta takamadım..

bu farklı bir mixer yani eski kullanılan mixerin yerine kesinlikle uygunluk göstermiyor..

sayın sevgili mixerin faklı bir yere takıldığını söyledi ama buradan açıklamasını yapmadı..

uygun bir zamanda telefonla irtibata geçip takıcam..

şu anda halen daha hava girişim kısık..
  • sayın XLİ95 size gönderilen mixerin fotoğrafını burada yayımlamanız münkünmüdür ?
  • Faruk Usta dan aynen aktarıyorum
    Gaz kelebeğinin hemen yanında kelepçenin 2 cm. arkasına bir delik açarak borunun içine geçiriyorsunuz. Bantlarıda söküp atıyorsunuz :)

Belittiğim yön işaretlerine uyun tersi düzü var mikserin Kolay gelsin
  • fotoğraf yetiştirmeye çalışayım
    mikser Pamaks marka kep içi mikser
    çapı 3,3 cm (hava filtresine bakacak olan tarafı)
    Yanında birde hava ayar vidası var
    Mikserin içinde inse uzun 3 delik var.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • deliği hava filitresinden gelen hortuma açıyoruz ve gaz emişini o deliğe geçiriyoruz..

sonra mixeri hava filtresinden gelen hortumun içine takıyoruz gaz giriş hortumunuda takıyoruz ve keyfimize bakıyoruz doğrumudur ?

hemen gidip uygulamaya geçeyim bakalım sonuç ne olacak..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.