Şimdi Ara

az kalsın dolandırılıyordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 corsa 1.2 enjoy tüplü 29.000 km de sol camurluk lokal boyali degisensiz araci 27500 e anlaştık ilk arabam olcakti cok hevesli heycanli alcam dedim araci. Dün aksam gordum cok anlamam da aractan ama bende guvendim kendimce satıcıya bugün expertize soktuk Şase de oynama va dedi ön konsol değişmiş dedi daha sonra "Kayitlarimiza gore ***2628 Sasi no lu arac 1 adet kazaya karismistir. KZ1: 31/07/2014 ERP-Agir Hasarli 41360TL " sorgulamamda bu mesaj geldi plaka ile sorgumda herhangi bir kaza cikmamisti cok şaşırdım satici israrla benim arabam temiz baska ustaya da gidelim dedi ben artik icime sinmez gostersek de almam dedim ayrıldık. Burda aklima takilan bu aracın bu kadar yüksek hasar kaydi cikmasi ve cok az boyali olmasi mümkünmu?

**0446 Plaka ile sorgulanan Arac SBM kayitlarinda yoktur. Ayrica plaka ile sorgulama yaptigimizda araç sbm kayitlarinda yoktur diyor boyle birsey mümkün mu kafam cok karisik ilk tecrubem de basima gelenler alasim kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Perte çıkmıştır büyük ihtimal.Aracın kasko değeri ödendiği için sorgulamadaki fiyat ondan yüksektir.
    Plaka sorgulamasında kayıt çıkmamasıda plaka değişikliği yapıldığı içindir.
  • Pert araçmış şansa yırtmışsın

• Plakasını yazın da google aramalarında çıksın bari.
  • Aynısı başıma geldi, tam arabayı alacağım eve getirdim adamla, inceliyoruz bahçede, benim içime sinmedi mesaj atayım dedim araba pert kayıtlı çıktı, adamın benzin parasını verdim yolladım.
  • Hiç sormayın arkadaslar tam düğün öncesi zaten bi sürü maddi sıkıntıya giriyorum bi de üstüne bu tarz olaylarin olmasi cok can sıkıcı. Aracin plakasi 06FN0446 06 FN 0446. Normal sorguda sbm kayitlarinda geçmiş bir kazasi yoktur ddiyor bu aracin plakasinda neden arac sbm kayitlarinda yoktur denmiş bu konuda da bilgi verirseniz bende tecrube edinmis olayim

• İyi atlatmışsınız geçmiş olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun

Dürüst satıcı nerdeyse kalmamış artık

İnsanı keriz yerine koymaya bayılıyorlar.

Şaseden sorgulatmak en iyisidir , plaka değişebiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.