Bundan bi yarım saat önce uyumak için koltuğa uzandım, bi yandan da tv izliyorum falan, her neyse 5-10 dakika sonra sol kolumda feci bi acı-ağrı karışımı bi şey oldu. kolumu bi çektim yastığın altından ki bi de ne göreyim, 6-7 tane küçük siyah böcek dolaşıyor kolumda ve resmen kolumu yiyorlar. bu arada sol kolum uyuştu resmen, şimdi bakıyorum 4 tane küçük ısırık var etrafları kıpkırmızı aynı sivrisinek ısırıkları gibi şişti de.
ne yapmalıyım beyler, evde de kimse yok, yardım edebilecek olan varsa söylesin lütfen ilaç falan alsam mı. dalga geçmeyin, yarın bi gün sizi de ısırırlar bakarsınız
böcekler neye benziyor biaz bahsetsene. öldürmeye çalış bi elinle sırtları sert mi
em orayi
lan oğlum bize niye soruyon çık dışarı bi hastaneye git pc başında ölüceksiniz yemin ediyorum
o benim en büyük 3. düşmanım dana dişi.hemen öldür onu
şaka şaka
önemli bir sey olacağını pek sanmıyorum.yarın eczaneye-doktora git ama.(için huzursuz olursa internetten arastır oradaki yöntemleri uygula)
kızarıklığı geçti beyler biraz. o karıncalanma hissi de gitti. ölmeyeceğim sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Judiful
Bundan bi yarım saat önce uyumak için koltuğa uzandım, bi yandan da tv izliyorum falan, her neyse 5-10 dakika sonra sol kolumda feci bi acı-ağrı karışımı bi şey oldu. kolumu bi çektim yastığın altından ki bi de ne göreyim, 6-7 tane küçük siyah böcek dolaşıyor kolumda ve resmen kolumu yiyorlar. bu arada sol kolum uyuştu resmen, şimdi bakıyorum 4 tane küçük ısırık var etrafları kıpkırmızı aynı sivrisinek ısırıkları gibi şişti de.
ne yapmalıyım beyler, evde de kimse yok, yardım edebilecek olan varsa söylesin lütfen ilaç falan alsam mı. dalga geçmeyin, yarın bi gün sizi de ısırırlar bakarsınız
rüya görmüşsün sen haberin yok 6-7 tane böcek aynı anda bi yerde ya filmlerde yada rüyalarda olur
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Mumyadakıler olmasın usta.
jiks fake olmş
Bir,2 tane böcek öldür onları kibrit kutusu gibi birşeye koy Aile Hekimine götür onlar bakarlar ciddiye alman lazım eğer uyuşma ve acıma hissi varsa.
ciddi konuysa doktora gideceksinb buraya konu açmıcan.
koluna raid sık
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Mumyadakıler olmasın usta.
jiks fake olmş
Fılmı ızlemedınmı ? gercek olmasınımı beklıyorsun
Yeni spiderman sen olacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: PhortakaL_
Bir,2 tane böcek öldür onları kibrit kutusu gibi birşeye koy Aile Hekimine götür onlar bakarlar ciddiye alman lazım eğer uyuşma ve acıma hissi varsa.
ağzına raid sık
Yeni bir Kahraman geliyor
Böcek taklidi yap. Böcekle çiftleşmek istiyomuş gibi hareketler yap. Tuzağa düştüğü zaman Raid boşalt üstüne.