Şimdi Ara

Az önce böcek ısırdı (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan bi yarım saat önce uyumak için koltuğa uzandım, bi yandan da tv izliyorum falan, her neyse 5-10 dakika sonra sol kolumda feci bi acı-ağrı karışımı bi şey oldu. kolumu bi çektim yastığın altından ki bi de ne göreyim, 6-7 tane küçük siyah böcek dolaşıyor kolumda ve resmen kolumu yiyorlar. bu arada sol kolum uyuştu resmen, şimdi bakıyorum 4 tane küçük ısırık var etrafları kıpkırmızı aynı sivrisinek ısırıkları gibi şişti de.

ne yapmalıyım beyler, evde de kimse yok, yardım edebilecek olan varsa söylesin lütfen ilaç falan alsam mı. dalga geçmeyin, yarın bi gün sizi de ısırırlar bakarsınız

• böcekler neye benziyor biaz bahsetsene. öldürmeye çalış bi elinle sırtları sert mi
  • em orayi
  • lan oğlum bize niye soruyon çık dışarı bi hastaneye git pc başında ölüceksiniz yemin ediyorum
  • o benim en büyük 3. düşmanım dana dişi.hemen öldür onu

şaka şaka

önemli bir sey olacağını pek sanmıyorum.yarın eczaneye-doktora git ama.(için huzursuz olursa internetten arastır oradaki yöntemleri uygula)
  • Mumyadakıler olmasın usta.

• yarın doktora git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızarıklığı geçti beyler biraz. o karıncalanma hissi de gitti. ölmeyeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judiful

Bundan bi yarım saat önce uyumak için koltuğa uzandım, bi yandan da tv izliyorum falan, her neyse 5-10 dakika sonra sol kolumda feci bi acı-ağrı karışımı bi şey oldu. kolumu bi çektim yastığın altından ki bi de ne göreyim, 6-7 tane küçük siyah böcek dolaşıyor kolumda ve resmen kolumu yiyorlar. bu arada sol kolum uyuştu resmen, şimdi bakıyorum 4 tane küçük ısırık var etrafları kıpkırmızı aynı sivrisinek ısırıkları gibi şişti de.

ne yapmalıyım beyler, evde de kimse yok, yardım edebilecek olan varsa söylesin lütfen ilaç falan alsam mı. dalga geçmeyin, yarın bi gün sizi de ısırırlar bakarsınız

• rüya görmüşsün sen haberin yok 6-7 tane böcek aynı anda bi yerde ya filmlerde yada rüyalarda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Mumyadakıler olmasın usta.

jiks fake olmş
  • Bir,2 tane böcek öldür onları kibrit kutusu gibi birşeye koy Aile Hekimine götür onlar bakarlar ciddiye alman lazım eğer uyuşma ve acıma hissi varsa.
  • ciddi konuysa doktora gideceksinb buraya konu açmıcan.
  • koluna raid sık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Mumyadakıler olmasın usta.

jiks fake olmş

Fılmı ızlemedınmı ? gercek olmasınımı beklıyorsun

• Yeni spiderman sen olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Bir,2 tane böcek öldür onları kibrit kutusu gibi birşeye koy Aile Hekimine götür onlar bakarlar ciddiye alman lazım eğer uyuşma ve acıma hissi varsa.

• ağzına raid sık
  • Yeni bir Kahraman geliyor
  • Böcek taklidi yap. Böcekle çiftleşmek istiyomuş gibi hareketler yap. Tuzağa düştüğü zaman Raid boşalt üstüne.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.