Şimdi Ara

Az önce dışarı çıktım ve moralim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci evinde kalıyorum dostlarım abilerim kardeşlerim. Neyse bugün ufak bir miktarda arkadaştan para aldım ay sonu sıkıştım diye dolapta da pişirmelik erzak dışında böyle hazır da birşey yok onlar da evden gelen dondurulmuş baklagil patlıcan vs tarzı şeyler. Dışarı çıktım tütün almaya öğrenciyiz malum tekele para vermek işime gelmiyor biraz fazla tükettiğimden dolayı. Gelirken de pazardan ve bimden birşeyler alayım da evden yiyeyim bari dedim.
    -Yoğurt 1.5kg , yumurta 15li , ekmek 3 adet (BİM)
    -Domates 1 kg, patates 2 kg, soğan 2 kg(pazardan)
    -1 paket chesterfield (tekel)
    Hani bak hali hazırda aldığım şeyler belli 4 5 parça şeye 50 lira gitti ben anlamadım hiç bir şey. Ve hani bunlar minumum ölcütlerde giden miktar canım sıkıldı ya aylık 1000 küsür lira para alıyorum ve zar zor ay sonunu görüyorum aldığım miktarda kira vs içinde değil saf elimde kalan para 1000 küsür lira. Ben anlamıyorum bu durumun gidişatını 3 sene önce 1 deyken 500 600 lira ile ben çok rahat rahat dışarı da çıkıp sosyal hayatımı da görüyordum yemeğimi de yiyordum canım çekeni yapıyordum şimdi bu parayla ay sonunu göremiyorum ve yaptığım doğru dürüst cidden hiç bir şey yok belki abartıyor diyeceksiniz ama yaptığım haftada 1 2 gün kahve içmeye çıkmak gerisi yemek ve ev ihtiyacına gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearleess -- 26 Kasım 2018; 22:25:47 >

• Merhaba

1000 TL ile aile geçindiren gariban var
    Öğrenci adama o kadar para verilmez
    Ailen hata yapıyor
    Muhtemelen ilerde bir baltaya sap olamayacaksın

Güle Güle..
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Siz hangi baltaya sapsınız şuan?

Güle Güle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Geçinmek nedir? Ölmemek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 27 Kasım 2018; 15:23:57 >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Kendi tarzını oluşturma sürecinde bir gencin taklitle yürümesine örnek
    Kendin olmayı öğrenmeye odaklan
    Ne olamayacağın belli de umarım yolu bulursun

Güle Güle..
  • Riven Mı kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bunu bana sorma
    Git sor elli bir orana
    Onlar anlatsın

Güle Güle..
    Yazın otellere gidip ingilizce sayesinde kopardığım bahşişleri bi kenarıya atmak yerine aileme veriyorum yaklaşık 3 aylık bi sezonda 7 8 milyar gibi bi birikim yapıp onlardan ay ay alıyorum bunun neresi hata hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearleess

Yazın otellere gidip ingilizce sayesinde kopardığım bahşişleri bi kenarıya atmak yerine aileme veriyorum yaklaşık 3 aylık bi sezonda 7 8 milyar gibi bi birikim yapıp onlardan ay ay alıyorum bunun neresi hata hocam ?
    Herkesi kendileri gibi saniyorlar malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu dediğiniz olayın yaşanması şu son 6 aydın gayet normal.Bilmiyorum ev rahattır falan filan ama ben kyk da kalıyorum eski tip olduğu için 180Tl aylık ücreti var onun dışında kahvaltı akşam yemeği veriyorlar öğlen de okula yiyorum 2 TL’ye günlük en fazla 5lira yemeğe gidiyor.Ay sonunda yurt hariç 300 lira max harcıyorum bence kyk düşün yoksa para dayanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Güle güle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.