Şimdi Ara

Az uyumak için ne yapmak gerekir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
84.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dream_alev

Uyku insanı güzelleştirir

Ben 14-16 saat uyuyorum anca yetiyor

Olmamış birazdaha yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up 2 gün uyuma 1 gün uyu en iyisi

• 10 da yatıp 5 te kalkacaksin tertemiz

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

beynini çok yoran insanların daha çok uykuya ihtiyacı oluyor; sadece beden yorgunluğunu atmak için 2-3 saatin yeterli olduğunu söylüyorlar, fakat zihinsel aktivitesi yoğun olan insanların uykuya daha çok ihtiyacı olduğu söyleniyor. ama ders çalışmak yada bir işyerinde çalışmak gibi bişey değil hoş nispeten masa başı işlerde uyku süresini arttırıyor fakat boşluktan dolayı ortaya çıkan derin düşüncelere dalma gibi, sürekli olarak hayallere dalmak gibi eylemler beyni ençok yoran hareketler. hayallerinizi düşündüklerinizi planlarınızı ertelemeyin boş zamanlarınızda mutlaka bişeylerle meşgul edin kendinizi.

hass, bu cidden dogru heralde lan, kendi üstümde bizzat gözlemledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ara uykumu mükemmel düzene sokmuştum 9-10 gibi yatıyordum sabah 4 te kalkıyordum
  • Bro kaç yasindasin?

• 21 yaşını doldurmayan birinin en az 8 saat uyku uyumasi gerekiyor, aksi takdirde fiziksel ve zihinsel gelişim "etkilenir". Arkadaşlar uyuyun az uyumak iyi değil

• Hiçbir zaman fazla uyuduğumda, uykumu almış halde kalkamadım bıraksalar hep uyurum o kafadayım ve kendimi bildim bileli uykum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 21 Şubat 2014; 2:33:06 >
  • bu uyku ömrümüzü yiyor.. ömrümüzün yarısı uyumakla geçiyor şu uyumayı sağlayan geni çıkarsa şu bilim adamları ne var sanki !
  • konu uykumu getirdi
  • Uyu uyuda nereye kadar ya

• Bi hortta benden. 12de uyuyup sabah 6da kalksam olur mu
  • asik ol uyuyamazsin zaten

• 1 hort daha çözümünü bulan var mı?
  • Harbiden ne yapacagız hort gibi oldu ama

• Benim bir arkadas öğlen 5 te okuldan geldiği gibi uyur gece 2 1 de kalkardi. Bu yöntem etkili aslında bu dediğim öğrenciler için ama

• 9-10saatten az uyku kesmiyor beni nedense .
  • Bazen 2-3 gün 6 saat uyuyorum baya iyi oluyor hiç yorulmuyorum ta ki ertesi gün boş olana kadar.Boş olduğunu bildiğimden 12 saat civarı yatıyorum diğer günlerin uykusuzluğunu gidermek için.Malesef durum bu az uyusam bile bir şekilde gösteriyor kendini bir yerden.
  • Hayatın 3te 1 uyku öyle veya böyle ..eğer bugün az uyursan gelecekteki ömründen sağlığından olursun ..o yüzden 8 saat uyku en sagliklisi diye dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.