Şimdi Ara

Az uyumak için ne yapmak gerekir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
84.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplara bakarmısın
    cod2 kur
    Ogame oyna
    Sene 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

up

Bu "up" olmuyor, "hort" oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Cevaplara bakarmısın
    cod2 kur
    Ogame oyna
    Sene 2006

valla ya bu ne böyle sen söyleyene kadar 2006 nın konusu olduğunu bilmiyodum ve hala daha cod2 oynayan insanlar var mı diye düşünüyordum

• Kısaca özet geçmek geldi içimden
    Adam aslında eğer başarılı olmak istiyorsan hayatının 3'te 1'ini uyuyarak geçirme demeye çalışmış. Bir insan 2 saat uykuyla gayet sağlıklı bir yaşam sürer ama hangi 2 saat. Bura önemli.
    Bildiğim kadarıyla 11 ile 1 (gece) saatleri arasında vücut kendini temizliyor mu ne (öle kalmış aklımda yanlışsa kusra bakmayın). Bu 2 saat uyumamız gerek. Geri gez, dolaş, eğlen. Karı Kız

• Ben eskiden çok uyumazdım yani istesem bile uyuyamazdım. Çok da mutluydum o halimle. Bu sene evde olduğum günler gece 2-3 gibi yatıyorum sabah eğer kendimi zorlamazsam 2-3'e kadar yatabiliyorum. Daha uyanmasam yine uyurum. Erken yatıyorum (12-1 gibi) sabah hiç kalkamıyorum bu kez daha çok yorgun oluyorum sabah. Ne iştir anlamadım. Neyse şu sınavlar geçsin de 28 Haziran'dan itibaren 2-3 ay yatarım herhalde. Okul varken böyle değildi gece geç yatsam bile sabah 6.30'da kalkardım fazla zorlanmadan. İlginç...
  • Mimarlık okursan otomatik olarak az uyursun. Tecrübe ile sabit.
  • kimisi diyor az uyumanın zararı yok kimiside var diyor.Bunun kesin kanıtlanmış bir açıklaması yok mudur?Ben bazen 6 saat uyuyorum ve zinde olamıyorum.Bazense 4 saatlik uykuyla demir gibi oluyorum.Bencede uzun süre belli süre uyuyup alışkanlık kazanılmalı.İşiniz yoksa az uyumak aslında sorun olmayabilir ama aklımızı vermemiz gereken vs işler olduğunda az uyumanın ne kadar dezavantajı olur acaba onuda deneyerek öğrenmek lazım.
  • Az uyumanın faydası falan yok,neden olsun ki?Uyku süresi kişiye göre değişir,önemli olan sabah uykusunu alarak ve zinde uyanmak.Aksi halde birkaç saat tasarruf yapayım derken, tüm günden olmak da var işin ucunda.Konu içinde geçen ''Aptallar 8 saat uyur'' kısmına da kesinlikle katılmıyorum.
  • nescafe ile kolayi karistirip icin
    hadi uyuyunda goruyum.
  • spor ve uykuda düzen tabii ki
  • eyw beyler
  • Valla ben kendimde şunu gördüm, ne kadar az uyursam sanki o kadar çok zinde oluyorum. Gerçi kafa işi birazcık
  • Uğraş bulman lazım ki uykun gelmesin. Dün gece 5 te yattım telefonun alarmı 7:10 da çaldı uyandım ve işyerine geldim.
    2 saat uyuduğum için gözlerim yanıyor keşke uyumasaydım.
    Bu duruma nasıl geldim diye sorarsan zamanında çok çalışıyordum, çok kez sabahladım artık alıştım uykusuzluğa. Boş boş oturup tv seyrederken uykum geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Cevaplara bakarmısın
    cod2 kur
    Ogame oyna
    Sene 2006

valla ya bu ne böyle sen söyleyene kadar 2006 nın konusu olduğunu bilmiyodum ve hala daha cod2 oynayan insanlar var mı diye düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: psykhee

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Mimarlık okursan otomatik olarak az uyursun. Tecrübe ile sabit.

Hukuk için de geçerli xD

Adam okumaktan kafayi yemis beyler.
  • boyun fıtığı olmakla başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream_alev

Uyku insanı güzelleştirir

Ben 14-16 saat uyuyorum anca yetiyor

Zaten ömrünün yarısından fazlası uykuya gitti ne anlamı kaldı :D bir hiçbir uyanma daha iyi :D

Yalnız biri konuyu fena hortlatmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YumuşakG -- 12 Ekim 2011; 1:05:27 >
  • 12 saat uyku sonrası ıncelıcem
  • Bende düzenli olarak az uyuma taraftarıyım

Bu arada Hort !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.