Şimdi Ara

Aziz yıldırım bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali koç'a listeni hazırla demiş.Duyum bu.Duyumlara inanmayın diyeceksiniz de bu gerçek olabilir.

• Azize başguan bırakma bizi. Tamam söz her sene yenilecez size kadıköyde, yeter ki sen başganlığı bırakma. Bakma sen bu fb lilerin sana küfür ettiklerine, Avrupada isim yapmış ama ölmüş olan 33yaş üstü 2 futbolcu transfer edersin, bunlar seni göklere çıkarırlar. Bak Ronaldinho, Buffon gibi topcular var al onları, kral sensin. Kaka Ali Koç out, Aziz başguan in.
  • Bir galatasaray lı olarak üzülürüm. Son 25 senede gs 12 fener 6 besiktas 5.

Azizden önce fener 13 gs 8

Bugun. Gs 20 fener 19.

Keske kalsa aziz baskan. Bir iki stad daha falan yapsa. Tesis yapsa. Bizi 6 0 yense bi 15 sene daha kadıköyde kazanamazsak. Ama bir 25 te 12 daha çıkarsak. Bir uefa 3 4 tane cl ceyrek finali bir tane cl finali daha yapsak bu süreçte.

Kendisine teşekküru borc biliriz. Heykelinindikecek olursanız bizde maddi olarak katkı sağlamak isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oikidoki

Bir galatasaray lı olarak üzülürüm. Son 25 senede gs 12 fener 6 besiktas 5.

Azizden önce fener 13 gs 8

Bugun. Gs 20 fener 19.

Keske kalsa aziz baskan. Bir iki stad daha falan yapsa. Tesis yapsa. Bizi 6 0 yense bi 15 sene daha kadıköyde kazanamazsak. Ama bir 25 te 12 daha çıkarsak. Bir uefa 3 4 tane cl ceyrek finali bir tane cl finali daha yapsak bu süreçte.

Kendisine teşekküru borc biliriz. Heykelinindikecek olursanız bizde maddi olarak katkı sağlamak isteriz.

Başkan 19 senelik başkan.25 değil.98 de Fb 13gs12 idi.

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Valla açıp incelemedim. Forumdan aldım bilgiyi rakamlarda yanılmıs olabilirim. Ama dedigim gibi aziz baskanı severiz.

Gerci kendisini son yillarda eskisi kadar aktif göremeksekte fenerdeki başkanlığını hep taktir ettik. Soyunma odasına devre arasi girip td yi dısarı çıkarıp bizzat takıma taktik verirdi gerekince. Hiç üşenmez gider transferi kendi yapardı, futbolcu bakardı. Kadroyu kurardı. Son yıllarda bunları yapmıyor maalesef artık. Daha çok masa başından halletmeye çalışmaya başladı. Taki pis bir iftiraya uğrayana kadar.

Keşke tekrar başkan td antrenör scout günlerine geri dönse. Türk futbolunun ona ihtiyacı var.

• Bir de derbiler tam tersine dönmesin
  • quote:

Valla açıp incelemedim. Forumdan aldım bilgiyi rakamlarda yanılmıs olabilirim. Ama dedigim gibi aziz baskanı severiz.

Gerci kendisini son yillarda eskisi kadar aktif göremeksekte fenerdeki başkanlığını hep taktir ettik. Soyunma odasına devre arasi girip td yi dısarı çıkarıp bizzat takıma taktik verirdi gerekince. Hiç üşenmez gider transferi kendi yapardı, futbolcu bakardı. Kadroyu kurardı. Son yıllarda bunları yapmıyor maalesef artık. Daha çok masa başından halletmeye çalışmaya başladı. Taki pis bir iftiraya uğrayana kadar.

Keşke tekrar başkan td antrenör scout günlerine geri dönse. Türk futbolunun ona ihtiyacı var.

Aziz Yıldırım başkan olduğunda Fenerbahçe'nin 13 Galatasaray'ın 10 şampiyonluğu vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Aziz Yıldırım başkan olduğunda Fenerbahçe'nin 13 Galatasaray'ın 10 şampiyonluğu vardı

98 de geldi.13/12 FB öndeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: selimergin

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

98 de geldi.13/12 FB öndeydi

12 değildi 10 idi Aziz Yıldırım başkan olduğunda sezon devam ediyordu ve şampiyonlukarda 13-10 Fenerbahçe öndeydi o sezonda Galatasaray şampiyon oldu 13-11 oldu

• Aynen. Aziz baskan şubat 98 de geldi. Ali şen baktı galatasaray durdurulamıyor gitti hagi yi almaya çalıştı gizlice. Oda olmayınca bırakıyorum dedi ve süpriz şekilde bıraktı. Aziz başkan bir oy ile seçildi.

Şansızlığı galatasarayın iyi dönemine denk gelmesi ve ali senin aslında enkaz devretmesi idi.

Ogün altıparmak gibi eski topcular komisyon karşılıgında aziz baskanı kandırararak topcu getirdiler fenere. Kandırdılar baskanı defalarca.

Aziz baskan transfere kendi gitti ama ogun altiparmak engin verel gibilerinden defalarca kazik yedigi icin fener kendi gitmek durumunda kaldı. Sirf uc bes kurus icin fenerin eski topculari sattı feneri. Aziz baskan iyi niyetle basladi ama adami delirttiler. Şikeye kadar herseye bulaştı.

Aziz baskan gibi futbola kendini veren ama futboldan gram anlamayan yoneticileri maalesef futbola soguttular. Eski futbolcular komisyon yada sırf tanidiklari klupte federasyonda ise bulsun diye koskoca takimi stabiliyor.

Aziz baskanin fener sevdasi ve her guvendiginin para icin makam icin onun bu sevdasini kullanmasi gercekten ibretlik derstir.

Bir galatasarayli olarak ilk defa itiraf ediyorum galatasaraya bu kadar ozverili ve guclu biri gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hank Rearden -- 26 Eylül 2017; 20:24:6 >

• Nayır, nolamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.