Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIMIN ÇAPI BU KULÜBE YETMİYOR ARTIK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında ne kadar çok destek verdik başkanımıza, istifaları sonrası yürüyüşler yaptık, cezaevine girdi, sırtımızı dönmedik, her zaman yanında durduk ama önce zico, sonra alex olayı, şimdi de bu, herkes gidiyor ama bir tek o kalıyor, bir tek o haklı, her şeyi ben bilirim, bu kafada bir adam, düşünün ki kendi kardeşiyle bile arası bozuk, şimdi 2 tane yıldız getirir, bir de isim yapmış bir hoca, unutulur gider bunlar, yaptığımız en büyük hata bu işte, kulübü çok büyüttü kabul ama şunu anlaması lazım artık çapı bu kadar büyük bir kulübü yönetmeye yetmiyor, çiftliğe döndük resmen, kaoslar - krizler bitmiyor, yetmedi mi artık, yorulmadık mı, taraftar olarak görevimiz başkanı doğru bir üslupla istifaya çağırmaktır, büyük bir yürüyüş başlatmaktır, ben üst üste gs şampiyonlukları görmek istemiyorum artık, bu görev boynumuzun borcu olmalıdır.

• artık varlığıyla kulübe zarar verdiği aşikar, bunu kendide biliyor
  • yürüyüş aziz yıldırım lehine olmadığı sürece ses getiremeyiz.. kaldı ki bizim bahsettiğimiz alehine yürümek bu namümkün..
  • Adamın psikolojisi bozulmuş, zarar veriyor artık kulübe. Bırak git yakamızı!
  • Biliyor da gereğini yapmıyor
  • Ntvspor'u biraz izledim de kamuoyu da artık Aziz Yıldırım'ın gitmesi gerektiğini düşünüyor.O değil de Aziz Yıldırım'a verdiğimiz desteğin yarısını Aykut Kocaman'a vermedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Ntvspor'u biraz izledim de kamuoyu da artık Aziz Yıldırım'ın gitmesi gerektiğini düşünüyor.O değil de Aziz Yıldırım'a verdiğimiz desteğin yarısını Aykut Kocaman'a vermedik

Aynen katılıyorum, çok yanlış yapıyoruz..
  • Aziz Yıldırım kesinlikle gitmeli. Başkanlığı döneminde Tesis vs diyecek yok ta sportif başarı da yatırımın karşılığını alamadık.
    En kötüsü de hep kaos içindeydik. Sürekli çatışacak birileri oldu AY'ın karşısında.. Olmasa bile kendi üretti. Yeter artık Başkan! Aykut hoca gibi bizde tükendik, yorulduk!
    Azıcık içinde Fenerbahçe sevgisi varsa istifa et kurtar bizi de kulübü de..

Örneğin : GS Adnan Polat gitti Ünal Aysal geldi , tazelendiler... İki yönetim arasındaki fark gece ile gündüz gibi... Adnan Polat dönemindeki sıkıntılar eleştiriler bıçak gibi kesildi. Sonra akıllı yönetim ile başarıya ulaştılar...
  • Aziz Yıldırım çok daha kötü durumlardan sıyrılmayı başarmış biri , bu durum bence onun için daha kolay atlatılacak durumda malum transfer dönemi şuan herkes 2 yıldız birde eli yüzü düzgün hocaya tav olur aklı başında kesim tav olmaz belki ama çok küçük bir azınlık bu tarz insanlar genel çoğunluğu kimler oluşturuyor biliyorsunuz onların ses getirenleri zaten aziz yıldırımın adamları olmuş durumda 15 yıldır burada o istemeden taraftar dahi bir şey yapamaz yeterince örgütlenmiş durumda...

Aziz Yıldırım iyi atılımlar yaptı diye diye kimse bir şey diyemiyorum Aziz Yıldırım başkan değil kulübün sahibi gibi hareket ediyor , yeter diyerek kendi bırakması dışında kimse bir halt yapamaz
  • ali koç
  •  AZİZ YILDIRIMIN ÇAPI BU KULÜBE YETMİYOR ARTIK !

kendi mesajımı editleyemiyorum ya la iyimi :)
  • Büyük başkan bizi bırakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 temmuz sabahı istifa edecekti Aziz Yıldırım. Klübün üzerinde böyle bir iddia bırakmamalıydı. Aklanırsa gelir daha da güçlü otururdu ama sanıyorum hapiste iyice psikolojisi bozuldu. Nasıl olur bilmiyorum ama yol yakınken bırakması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.