Şimdi Ara

aztech dsl605ew wireles şifre koyma kimsenin çözemediği problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda her bu modemle acılan topicle sorulan ama cevaplanamayan sorun bu modeme wireles şifresi nasıl konur yada standart olan şifre nasıl değiştirilir mıdemi aldığım günden beri kota hep 6 gb her ay giriyor yavf bunu wpa psk şifreleyen biri varsa yardım etsin Allah rizası iiçin vep şifreleme nedir anlamadım paylaşılan dediği herkeslemi paylaşıyor ne iş

• wep daha az şifreleyen sistem, yani bunu kırmayı başarabiliyorlar fazla zor olmuyor ama wpa şifreleme algoritması zordur, öyler her adam kıramaz, sanırım bi üniversite kırılmıştı ama TR'de komşun pro değilse kıracağını hiç zannetmyrm :D diğer sorunun için yardımcı olamıycğm
  • Modeme mac adres filtresi koyun.
  • onu bende okumuştum wpa nasıl şifrelicez...
  • wep ten degil wpa2 den şifreleme yapabilirsiniz vista kullanıyorsanız.
    ama xp kullanıyorsanız wpa 2 i desteklemedigi icin wep yada wpa dan şifreleme yöntemi seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 2 Ağustos 2009; 21:12:36 >

• tamam da dostum 50 tane şifre kombinasyonu denedim

Invalid WEP Key 0 ...Reverting to previous configuration şeklinde uyarı veriyor vista yüzünden mi acaba...

edit: sadece nümerik istiyormuş şimdi yeni şifreyi kabul etti ama kaçakları engellemek istiyorum yine de

teşekkürler arkadaşım sayende şifre derdinden kurtuldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 2 Ağustos 2009; 21:19:44 >
  • sistemin vista ise wpa2 secenegini secmeni tavsiye ederim.ve evet genelde sadece numerik sekilde giriliyor şifreler.şifreyi değiştirdin ve wireless yayının acıksa kimse giremez zaten.bir laptop tan denemeni şiddetle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk aldığımda denemiştim şifre istiyor...

bir arkadaşım da haftada bir değiştir dedi olmazsa öyle yapıcam artık wpa2 seçeneği yok bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

onu bende okumuştum wpa nasıl şifrelicez...

dostum bende laptopda win 7 masaüsütnde xp var hangisini yapıcaz..modeminde şikayetin var mı bu arada...
  • Arkadaşlar DSL605EW modem ayarlarını yaptım. Fakat wireless'tan 192.168.1.1 yapınca ayarlara girilmesini istemiyorum sadece LAN hattından girilsin istiyorum. Hangi menüde neyi işaretlemem gerekiyor bileniniz varsa yardımcı olabilirmi? Teşekkürler
  • Arkadaslar bende kullanıyoru m
    MAC yaptım kesin cozum
    wpa yada wpa2 yapamadım win7 ve xp kullanıorum
    wep oluor aNcak oda kombinasyon olması gerekior sadece rakam sadece harf gibi oluor denerseniz
    ama ilginc sifreleri koyamadım :/
    wirelesi kapat ozaman (nasıl kapatıalcagını tam bilmiorum ama sanırım sinyal gucu ayarlarını sıfır a dusur %25 %50 felan die yazıor onu dusur giren olmaz)
  • arkadaşlar mac filtreleme gerçek bir çözüm değildir çünkü bağlanabilen mac adresleri kablosuz trafiği dinlenerek kolaylıkla bulunabilir ve saldırgan bu mac adresini kendi makinesine vererek kolayca bağlanabilir, o yüzden sadece buna güveniyorsanız hiç güvenmeyin. ayrıca wep şifreleme de artık çok çabuk kırılabiliyor, en güvenlisi şu an için wpa2 kullanmak. ayrıca otomatik IP dağıtmamak yani DHCP özelliğini kapatmak ve SSID'yi gizlemek de çok işe yarar.

Bakınız:http://www.serdarkocaoglu.com.tr/2008/05/kablosuz-adsl-modem-guvenligi.html

--

• önce modemi resetleyin daha sonra kablo ile bağlantı yapıp modem paneline giriş yapın.. ilk önce wireless bölümünü ayarlayın daha sonra quick starttan kullanıcı adınızla şifrenizi yazın işlem tamamdır.. ilk önce kullanıcı adı yazılınca modem boyle bir sorun cıkarıyor..
  • Neredeyse 5 yıllık hort yapmış oluyorum ama.
    Bu modemden alma şansı buldum. Alsam mı yoksa almasam mı diye size sorayım dedim.
    Modem sorunlu mu? Wireless şifre sadece WEP mi konulabiliyor yoksa WPA2 değil ama WPA konulabiliyor mu?
    Yani satmak için alsam mı diye sordum. Şimdi bana "Aman alma, bundan daha çok para ver iyisini kullan, 1 kere alıyorsun" vs. diyen çıkar tabi ama.
    Ben modemi kullanmayacağım. Birisi modem istediği zaman gidip kuracağım. Ayarlarını yapacağım. O kadar. Sadece WPA olsa, çekim sorunu vs. olmasın, kopmasın, ucuz olsun diye...
  • Modemin kablosuz ayarlarına girdikten sonra WPA'ya tıklayın alt seçeneklerde WPA2 çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 24 Mart 2016; 9:19:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.