Şimdi Ara

AzTV1 ve Ictimai TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim... Turksat 1C uydusundan bu 2 kanal(AzTV1 ve İctimai TV) dışında tüm kanalları izleye biliyorum... Acaba neden?

• Bu kanalların bulunduğu transponderlardan sinyal alıyorsunuz, onun dışındaki hiçbir transponderdan sinyal gelmiyor sanırım. Çanak polarizasyonu diyeceğim ama ayarlarla da alakalı olabilir. LNB ayarlarını kontrol edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B1nC0de

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim... Turksat 1C uydusundan bu 2 kanal(AzTV1 ve İctimai TV) dışında tüm kanalları izleye biliyorum... Acaba neden?

bu iki kanalı zileyemiyorsunuz galiba anlam karmaşasımı olmuş yoksa yanlışmı anlamışız
  • Pardon, ben yanlış anlamışım. Tüm kanalları izliyormuş arkadaş. Demek ki o 2 kanalın olduğu TP'den sinyal gelmiyor. Bu TP'leri eklemeniz ya da düzenlemeniz gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Pardon, ben yanlış anlamışım. Tüm kanalları izliyormuş arkadaş. Demek ki o 2 kanalın olduğu TP'den sinyal gelmiyor. Bu TP'leri eklemeniz ya da düzenlemeniz gerekiyor sanırım.

Hocam nasıl ayarları ekliyeceğim? Ne eklemem gerekiyor? Ne olur detaylı anlat... Benim için çok önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B1nC0de -- 2 Şubat 2007; 18:08:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

Orjinalden alıntı: B1nC0de

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim... Turksat 1C uydusundan bu 2 kanal(AzTV1 ve İctimai TV) dışında tüm kanalları izleye biliyorum... Acaba neden?

bu iki kanalı zileyemiyorsunuz galiba anlam karmaşasımı olmuş yoksa yanlışmı anlamışız

Evet hocamş Doğru anlamışsın...
  • Şöyle söyleyeyim. Tüm kanalları silip tekrar arama yap otomatik olarak baştan. Hotbird 13E ve Türksat 1C için girilecek değerler şu anda aklımda değil ama DiseqC ve LNB ayarlarını doğru yaparsan, bağlantılarda ve ekipmanda da sorun yoksa çıkması lazım hepsinin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Şöyle söyleyeyim. Tüm kanalları silip tekrar arama yap otomatik olarak baştan. Hotbird 13E ve Türksat 1C için girilecek değerler şu anda aklımda değil ama DiseqC ve LNB ayarlarını doğru yaparsan, bağlantılarda ve ekipmanda da sorun yoksa çıkması lazım hepsinin.

Hocam, DiseqC yok bende. Sadece 1 çanak var. O da Turksat 1C`e ayarlı. LNB ayarlarını nereden bula bilirim? Sana da zahmet veriyoruz....
  • DiseqC yoksa bir çıkıp LNB ve çanak polarizasyonunu kontrol edebilirsin. LNB ayarları dediğim menüye girdiğinde görebileceğin bir ayar. Orada TP ekle/çıkar/düzenle gibi seçenekler vardır mesela, hangi frekans aralıklarında değerler onlara bakabilirsin.

Bu arada zahmet falan olmaz, yardımcı olalım yeter ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.