ben far cry ı indiriyorum azureusla ve 1. cd si %98 olarak gorunuyo ama yanında 'yaz' yerine 'oku' gorunuyor yani indirmeyi bitirmis durumda. diğer indirilmiş dosyalar açılabiliyor ama bunu açınca '' D:\Download\FarCry CD version Fixed\Compressed files\#1 of 5.rar: The file "???" header is corrupt '' diye hata veriyor. bunun kalan %0.2 sini indirmenin bir yolu var mı neden böyle görünüyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
5. rar dosyasını bir yerden bulup,en iyi yol ftp,değiştirmen lazım..torrent'in tek kötü yanı bu,dosyaları 256 ya da 512kb.lık halde indirdiğin için garip hatalar alabiliyorsun..ftp adresi görürsem sana pm'den yollarım
çok teşekkürler ama benim 1. cd kaldı %99.8'de. henüz de bütün dosyaların tamamı inmedi. acaba hepsi bitince bu hatanın farkına varıp geri kalanı da indirmeye çalışır mı
arkadaşlar bu konu hakkında bir fikri olan var mı? boşuna 700 MB daha indirmeye başlamayayım...
senin iyi benim koca the punisher dvd si kaldı aynı şekilde , 3 hafta beklemeden ve çeşitli denemelerden sonra sildim gitti....
eywah çaresi yok yani öyle mi
%100 olmasını bekle belki o zaman dosyayı açabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme