Şimdi Ara

Azureusla ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben far cry ı indiriyorum azureusla ve 1. cd si %98 olarak gorunuyo ama yanında 'yaz' yerine 'oku' gorunuyor yani indirmeyi bitirmis durumda. diğer indirilmiş dosyalar açılabiliyor ama bunu açınca '' D:\Download\FarCry CD version Fixed\Compressed files\#1 of 5.rar: The file "???" header is corrupt '' diye hata veriyor. bunun kalan %0.2 sini indirmenin bir yolu var mı neden böyle görünüyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• 5. rar dosyasını bir yerden bulup,en iyi yol ftp,değiştirmen lazım..torrent'in tek kötü yanı bu,dosyaları 256 ya da 512kb.lık halde indirdiğin için garip hatalar alabiliyorsun..ftp adresi görürsem sana pm'den yollarım
  • çok teşekkürler ama benim 1. cd kaldı %99.8'de. henüz de bütün dosyaların tamamı inmedi. acaba hepsi bitince bu hatanın farkına varıp geri kalanı da indirmeye çalışır mı
  • arkadaşlar bu konu hakkında bir fikri olan var mı? boşuna 700 MB daha indirmeye başlamayayım...
  • senin iyi benim koca the punisher dvd si kaldı aynı şekilde , 3 hafta beklemeden ve çeşitli denemelerden sonra sildim gitti....
  • eywah çaresi yok yani öyle mi
  • %100 olmasını bekle belki o zaman dosyayı açabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.