Şimdi Ara

B SEGMENTİ ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar araba almayı düşünüyoruz.Yeni Aveo Sedan ya da Hyundai Accent Blue benim düşündüğüm modeller.Otomatik vites düşünüyorum ama yakıt konusunda fazla üzmesin.Bu modeller hakkındaki ya da tavsiye ettiğiniz yine bu segmentte bu modellerin fiyatında başka araçlar hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum

• Vallahi konforu falan nasildir bilmiyorum ama yeni aveo kagit uzerinde oldukca donanimli ve fiyatida cok uygun, Sahsen 0 arac alsam, sanirim tercihim yeni aveo olurdu.

Skoda forumda bi arkadas yeni dizel fabiasiyla, 100 km de ortalama 3.3 lt yakit tuketimi saglamisti, Acikcasi degeri girince resmen soka girmistim, kmde 13 kurusa falan geliyodu zira, Hizinin ise 100un altina inmedigini, 200 le gittiginide belirtmisti. Keske konusunu bulabilsem, cidden iyiydi yani ( yakitla ilgili resim de eklemisti, sallama degil yani :) )

Suzuki swift, yeni aveo, ibiza, fabia, palio, picanto ..... uzar gider liste. Ama iclerinden alinasi araclar bence aveo fabia ibiza.

edit: poloda eklerdim ama fiyat araligi evoy gore yuksekte kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 16 Eylül 2011; 13:55:47 >
  • Yeni Aveo yu bügün incledim, ama hb idi sedan ellerinde yoktu sedanın bagajı çok genişmiş içi güzleldi ama plastik kullanımı fazla

Manuel kullanıma imkan veren tam otomatik vitese sahipti incelediğim Aveo Hb.

Kasımda dizeli gelecekmiş ama dizel otomatik gelmez dedi eleman ayrıca 1.2 otomatik de yokmuş.
  • Aveo nun 1.4 ltz modelini düşünüyorum zaten.Dizeli 1.3 olcakmış galiba tabi fiyat olarak da farkeder aveo da beni düşündüren tek şey yakıt tüketiminin fazla olması yoksa tip olarak gayet hoş duruyor
  • hyundai accent blue tercih ederdim , çünkü satmaya çalıştığınızı düşünürsek birkaç yıl sonra , aveo daha çok zarar ettirir ve konfor olarak aralarında fark var, blue c segmentine çok yakın bir araç bana göre, otomatik şanzıman falan da gayet başarılı , yakıt tüketimi açısından da 1.6 crdi alırsanız gayet iyi olur , 128 hp sanırım 1.6 crdi motor , performans konusunda da daha ötesini şu anda düşünemiyorum gayet yeterli olucaktır
  • blue nun da 1.4 cvvt mode modelini düşünüyorum bütceme uygunluk açısından.Şu an elimde 2000 model Megane var onu takasa vercem ayrıca aracı izmir de bir bayiden alcam sizce blue ya ne kadarlık bir indirim sağlayabilirim
  • Sanırım Honda city'de o fiyatlarda. Onu da inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Sanırım Honda city'de o fiyatlarda. Onu da inceleyebilirsiniz.

+1
  • honda jazz 1.4 cvt de iyi araç şehir içi 6.7 lt benzın yakıyor .
  • evet city olabilir de jazz bize pek uygun olmaz hocam bagajı geniş bi sedan ideal bizim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.