Şimdi Ara

B sekment hackback araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır hackback araba alıcam da önemli olan 2. El değeri en az kaybeden lazım en önemlisi o benim için telefonlardaki apple gibi değerli 2.eli canlı sıfır hackback araba modelleri sizce hangisi vitestipi lpg filan hiç önemli değil 2.el değeri önemli

Bir diğer sorum aracı satarken ana bayi servise mi satmak daha karlı yoksa sahibindene ilan koyup satmak mı galericileri kastetmedim ana bayi arabayı sıfır aldığımız yeri kastettim herkes biliyor galericilerin ne kadar çakal olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam önce 2. Sorundan başlayayım ana bayii de bir nevi galeri işi yapıyor. Yani sahibinden satmak daha avantajlı olur. Değer kaybetmeyen hatchback araç olarak polo, fiesta ya da İ20 öneririm. Bütçe belirtmemişsiniz

Bu arada detaylara takılmayı pek sevmem ama sekment değil segment, hackback değil hatchback

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 24 Aralık 2016; 0:25:25 >
  • Sen Polo arıyorsun.. Satarken de ilan açıp alıcıya satmak daha avantajlı olur ama gözünü seveyim ilanı sen açma
  • Bütçe max 45 civarı oda 47 de olabilir 43 de olabilir o civarı sıfır hackback bakıyom.
  • 1.2 tsi Polo comfortline manuel.

Bütçem yetmez derseniz i20 veya İbiza 1.2 tsi style bakabilirsiniz.

Bu araçlar minimum değer kaybeder.
  • Hatchback ve segment bunlar doğruları
  • Arabayı satmak için mi alıyorsunuz gerçekten anlayamadım. Arabadan hiç beklentiniz yok mu? Daha almadan nereye satılır diye düşünmeye başlamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 24 Aralık 2016; 0:52:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta alın keyfinize bakın piyasası her zaman aynı oluyor temiz kullanırsanız
  • 1.2 polo tsi alin.50 ye 0 ini verirler sanirim

• I20 polo fiesta alınabilir
  • Guncel
  • Siz mi kullanacaksiniz al sat işi mi yapacaksiniz anlamadim?
  • Polo, clio veya fiesta dan birini tarif etmişsiniz.
  • Güncel
  • Arkadaşlar seçenekleri söylemiş zaten güncel güncel demeye gerek yok.
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Abi senin Allah'ına kurban olayım.

• Buram buram cehalet kokan bir baslik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.