Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
364.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ben de 2 ay önce B 180 Elite paket alarak aranıza katıldım. Daha önce A 180 style paket aracım vardı.
    A 180 den açıkçası hiç memnun değildim. Özellikle bebeğimiz olduktan sonra, eşimde arabanın arkadasında oturmaya başladığı için, arka kısmının basık ve kasvetli oluşu bizi yeni araç arayışına itti. Bir de en önemli sorun, aracın süspansiyonlarının
    inanılmaz derecede sert olmasıydı. Ben hala Mercedes'in bu denli sert bir süspansiyonlu araç yapmasını , ki benim ki AMG de değil, syle paketti, aklım almıyor.
    Bu memnuniyetsizlikten sonra, kafamda tekrar Mercedes almak yoktu. İlk düşüncemiz X1 idi. Aracı aslında oldukça beğendik, fakat kasasının değişiyor olması bizi X1 den vazgeçirdi. Sonrasında 2 serisi Active Tourer'a baktık. Onun da ön görüşünü eşim
    beğenmedi. Sonra 3 serisine yöneldik. Neredeyse sipariş veriyordum ki, BMW , takas için, 2012 Model A 180 aracıma 57.500 TL gibi komik bir fiyat önerdiler. O yüzden vazgeçtik. Bu sefer Mercedes C ye bakalım dedik, onda da Eylül'e kadar sıra vardı.
    Showroom da dolaşırken, B serisine bakalım dedik. İçine oturunca eşim de ben de oldukça beğendik. Test sürüşü yaptığımızda da süspansiyonlarının A serisi kadar sert olmadığını gözlemledik. Takas için de yine çok düşük olsada biraz daha mantıklı bir
    fiyat verilince, aracı almaya karar verdik
    Aracı yaklaşık 2.5 aydır kullanıyoruz, oldukça memnunuz.
    Genişlik ve ferahlık olarak tüm beklentimizi karşıladı.
    A serisinden farklı olarak 8" yeni geniş ekran var. Çözünürlüğü eski ekrandan çok çok daha iyi, bu da çok olumlu bir gelişme.
    B serisi, sportif olmayan görüntüsünden dolayı çok fazla ilgi görmüyor fakat aile aracı almak isteyen kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Dediginiz gibi sportiflik isteyene A serisi, aile araci isteyene B serisi, ikisini isteyene B200 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da B45 AMG ...

• Arkadaşlar Aranızda bagaj havuzu önerecek varmı?
    yada ben aşağıdakini buldum kullanan fikri olan var mı?
    saygılar

http://www.halibagajhavuzu.com/mercedes-b-serisi-suv-hb-5-kapi-2013-sonrasi--urun385.html
  • merhabalar arkadaşlar
    2006-2008 arası 40.000- 50.000 tl aralığında lpg li yada sonradan lpg taktırmayı düşünüyorum. bir b150 almayı düşünüyorum ikinci el.
    şuanki aracım 2004 polo 1.4 lpgli
    forumu zamanım yettiğince okumaya çalıştım.
    izmirde oturuyorum aracın genel kullanımını karşıyakadan mordoğana gidip gelirken kullanıyorum.
    otobanda 100- 110 arasında hızla kullanıyorum aracı çok fazla hız merakım yok.
    2. el alırken nelere dikkat etmeliyim. otomatik şanzımanında kronik bir sıkıntı varmı yorumlarınızda rastlamadım gerçi.
    2004 polodan sonra beni üzermi.
    arabadan çok anlamıyorum kusura bakmayın arkadaşlar 2004 poloyu 2.5 sen önce aldım ilk arabam.
    tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler..
  • tuna23 kullanıcısına yanıt
    B200'ün performansını aslında merak ediyorum, çok iyi olmalı.
    A/B/CLA/GLA arasında en konforlusu açık ara B serisi, bunu çok net söyleyebilirim.
  • pacificocean P kullanıcısına yanıt
    B 180 CDI'ın performansına hiç ısınamamış biri olarak ben şuan neden B200 almadım diye düşünüyorum zaten :(

İsteyen olursa satabilirim :)

Ama konfor ve yalıtım bakımından (özellikle de direksiyon sistemi) gerçekten de iyi çalışılmış bir model B serisi...
  • B 180 cdi sport ise takas yapabiliriz. 156 bg bana cok.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Oncelikle 2009 ve ustu almanizi tavsiye ederim. Sanzuman sorunsuz cvt 7 ileri triptronik. Kronik sorununu hic duymadim, bazı kullanicilar aks sorunu yasamislar almadan gosterirsiniz. 2004 polo sonrasi sinif atlamis olursunuz. Tavsiye ederim...

• Tesekkur ederim ustad verdiğin bilgiler için. Gonul istiyor 2009 ve ustu ama butceyide sarsmamak gerekiyor. malesef yetmiyor bütçem 2009 ve ustune :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibindende 45000- 53000 arasi 17 tane arac var. Pazarlikla butcenize uygun olani bulabilirsiniz. Hatta 53000 e 34000km de gri var cok temiz duruyor. Pazarlikla 50 gibi biter bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

Sahibindende 45000- 53000 arasi 17 tane arac var. Pazarlikla butcenize uygun olani bulabilirsiniz. Hatta 53000 e 34000km de gri var cok temiz duruyor. Pazarlikla 50 gibi biter bence.

Evet gordum hocam iyiymiş km side
    Arabadan hiç anlamadığım için genelde izmir yada antalya ilanlarına bakıyorum. İzmirde şuanki özel servise antalyadada sanayide eniştemin arkadaşlarına gosteririm diye duşunuyorum.
    Annemi yazlıktan donusunu yaptırayım
    Benim arac için ilan açıp satayım ilanlar için başınızı ağrıtırım.
    Çok teşekkürler ilginiz için.

• Elekto-mekanik biraz da sans isidir. Bazen hic sorun yasamaz bazende bir turlu duzen tutturamayabilirsiniz. 60-65 bin arasi yeni kasa b180 prime alabilirsiniz.

• Öncelikle iyi günler herkese biz de uzun araştırmalar sonunda b serisinden almaya karar verdik ancak ankara kolumana gittiğimizde ellerinde araç yoktu. Aracın dizel olanından son dönemde alan ya da bilgisi olan varsa hangi yetkili satıcıda olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Ankara içinde olursa çok kıymete geçer iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklan17 -- 13 Eylül 2015; 22:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonklan17

Öncelikle iyi günler herkese biz de uzun araştırmalar sonunda b serisinden almaya karar verdik ancak ankara kolumana gittiğimizde ellerinde araç yoktu. Aracın dizel olanından son dönemde alan ya da bilgisi olan varsa hangi yetkili satıcıda olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Ankara içinde olursa çok kıymete geçer iyi forumlar.

Arkadasim alacakti b serisi ama mercedes euro nun firlamasindan dolayi araclari bayilerden cekmiş.
    Audi a3 aldi. Bayide olmamasinin nedeni bu olabilir. Yada izmir için olay bu. İyi akşamlar.,,

• Merhaba arkadaşlar,
    2006 B150 var. 165.000 km'de araç.
    15.000 km önce zavoli tüp taktırdım.
    Araç tüpteyken kırmızı ışıkta veya sıcakken yeni çalıştırıp durur vaziyette hemen tüpe geçtiğinde ve vitesi "D"ye aldığımda rolanti dalgalanması oluyor ve araç sallanmaya başlıyor. Bazen stop ettiği de oluyor. Bujileri değiştirdim, boğaz kelebeğini temizlettim. Defalarca tüpü taktırdığım yere gittim. Ve birçok kez yazılım yüklediler ayar yaptılar ama nafile.
    Bir de gaz bittiği zaman aracın hızı çok düşüyor. Gaz yemez hale geliyor. Arkada trafik çoğalınca bazen elimle düğmeye basıp benzine geçirmek zorunda kalıyorum. Anlayan arkadaşlarımız varsa veya başına gelip çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler.
    Şehir Balıkesir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn.hll -- 16 Eylül 2015; 22:41:02 >
  • Depo simit depo mu? Simit ise eğik vaziyette mi duruyor yoksa deponun altini destekleyip düz olmasini sağlayın. Benzindeyken bu sorunlari yapmiyorsa sorun lpg montajindadir. Yeterli besleme yoksa motor vuruntulu calisir. Beslemede sorun yoksa bujiler yeniyse buji kablolarindan olabilir, daha da olmadi atesleme bobini degismesi gerekebilir. Son olarak radyator yedek deposunu kontrol edin suya yağ karismasi var mi? Varsa silindir kapak contasi yanmis olabilir. Yaniii olabilir de olabilir. Tek tek kontrol etmek lazım. Kolay gelsin. Bu arada hangi lpg kiti taktirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

Depo simit depo mu? Simit ise eğik vaziyette mi duruyor yoksa deponun altini destekleyip düz olmasini sağlayın. Benzindeyken bu sorunlari yapmiyorsa sorun lpg montajindadir. Yeterli besleme yoksa motor vuruntulu calisir. Beslemede sorun yoksa bujiler yeniyse buji kablolarindan olabilir, daha da olmadi atesleme bobini degismesi gerekebilir. Son olarak radyator yedek deposunu kontrol edin suya yağ karismasi var mi? Varsa silindir kapak contasi yanmis olabilir. Yaniii olabilir de olabilir. Tek tek kontrol etmek lazım. Kolay gelsin. Bu arada hangi lpg kiti taktirdiniz?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    Zavoli marka tüp taktırdım.
    LPG tankı simit ve dediğiniz gibi biraz eğik. Düzleşmesi yönünde girişimde bulunacağım taktırdığım yere. Umarım çözüm olur.

• arkadaşlar merhaba, bu aralar fiyat alan varmı b180 cdi amg düşünüyorum. eylül ayı kampanyası varmış yoksa yeni yılı mı bekleyeyim, tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi esirgememenizi rica edeceğim. herkesin bayramı mübarek olsun...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.