Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
363.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamıza düşünüyoruz b serisi, bizim c ye binmek istemiyor vites falan sorun oluyormuş :))

önereceğiniz 2009-2011 arası bir araç varmı? 2012 de makyajlanıp koldan vites oluyor sanırım ? gerek yok
  • wurucuteam W kullanıcısına yanıt
    2012 yeni kasa ile eski kasa arasinda cok fark var, eski kasanin boyutlari kucuk dis gorunumu cok guzel degil. yeni kasanin ic dizayni cok cok iyi.. sonucta arabanin icinde yasiyorsun dokundugun heryer gordugun heryer seni mutlu etmeli.. eski kasada bu hisler yok.. butceniz varsa tabi ki yeni kasa alin her kurusuna deger..
  • 2006 Mercedes b150 çıkma sağ dikiz aynası nasıl bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinliUV

2012 yeni kasa ile eski kasa arasinda cok fark var, eski kasanin boyutlari kucuk dis gorunumu cok guzel degil. yeni kasanin ic dizayni cok cok iyi.. sonucta arabanin icinde yasiyorsun dokundugun heryer gordugun heryer seni mutlu etmeli.. eski kasada bu hisler yok.. butceniz varsa tabi ki yeni kasa alin her kurusuna deger..

Kesinlikle katılıyorum.
  • Selam arkadaşlar bugün B180 CDİ urban + cam tavan için 120ye anlaştım. Tamam dedim aile arabası almanın zamanı geldi hanım da kullanır, hem de bir mersedese B serisi de olsa giriş yapmış oluruz. Ama sonra burayı okudum. Biraz kafam karıştı bu işin uzmanı veya bu aracın sahibi olanlardan tavsiye istiyorum. Motor çekmiyor mu gerçekten(test etmedim aracı daha) ve suspansiyonu sert mi( o kadar para verip bir de rahatsız olmayalım kasis di vs di derken)
  • BATUR79 B kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınız hayırlısı olsun;

Aklınıza takılan soruların cevabı, aslında aldığınız aracı hangi araç ile kıyasladığınıza bağlı. Aracın yalıtımı ve yürüyen aksamı benim eski aracıma göre oldukça sessiz, süspansiyonlar da görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Eski sattığım araç 180ps'lik benzinli bir araç olduğu için oldukça ataktı ama bunun dışında 2. araç olarak kullandığımız 100PS'lik 2006 model Clio'muz var. Clio ile aralarında kesinlikle çağ farkı var :) Aşırı performans tutkunluğunuz yoksa özellikle sürüş zevki açısından (bence yürüyen aksam-direksiyon sistemi referans oluşturuyor) büyük keyif alacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Konforuna ve prestijine söz yok. Lakin 1.6 dizel ne kadar giderse o kadar gidersiniz. Yani rampada sizin arabadan daha hafif bir araba size sol cekebilir. Haaa ben zaten hız sevmiyom desenizde (benim gibi) valla ayaginizin altinda o güç bulunsun da siz yine de basmayin, lakin lazim oldugu durumlar da oluyor.

• B serisinden muhakkak memnun kalırsınız. Ben kullandıkça daha çok seviyorum, iyliki almışım diyorum. Yanlız benimki B 180 benzinli, dizel olanın performansı nasıl bilmiyorum fakat tabii 109 HP olduğu için beklentiyi çok yüksek tutmamalı.

• Çok teşekkürler arkadaşlar, aşırı performans düşkünlüğü gibi bir durumum yok aslında, belki aracı da test edip ona göre de karar vermeliyim

• Bu arada eğer alırsam çok ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım buraya , belki yardımcı olurum birilerine

• S.a arkadaşlar.
    Ben de bu hafta içi 2008 model special edition sunroofsuz siyah bir b150 aldım. Arabam 38500 km de 1500 motor ve 7 ileri. İzmitteyim. Lpg önerir misiniz. Ben taktırmak istiyorum. Önerirseniz ne önerir siniz? Aracım lpg ye uyumlu mu mesala? Lpg hakkında herşeyi bilmek istiyorum. Bilgili arkadaşların yarfımlarını rica ederim.

• Benim eski b150 ye brc kit takmistim. Simit depo taktirin ve stepnenin yerine koydurun ancak simit depo eğimli durmasin yoksa enfazla 20 litre alir. Depoyu alttan desteklesinler ve düz dursun böylece 40 litre kapasiteniz olur. Onceki sayfalarda fotolar yayinlamistim.

• Tuna Bey,
    Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım. Asıl şunu merak ediyorum. Bu motor lpg ye uyumlu mu?Montajda motor kısmını ilgilendiren , yapılması gereken birşey var mı? Tekrar teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: BATUR79

Selam arkadaşlar bugün B180 CDİ urban + cam tavan için 120ye anlaştım. Tamam dedim aile arabası almanın zamanı geldi hanım da kullanır, hem de bir mersedese B serisi de olsa giriş yapmış oluruz. Ama sonra burayı okudum. Biraz kafam karıştı bu işin uzmanı veya bu aracın sahibi olanlardan tavsiye istiyorum. Motor çekmiyor mu gerçekten(test etmedim aracı daha) ve suspansiyonu sert mi( o kadar para verip bir de rahatsız olmayalım kasis di vs di derken)

Motor gayet yeterli süspansiyon tatlı sert ama yine de test etmek lazım.
  • VECTRA CDX 2.0 16V kullanıcısına yanıt
    Motor lpg ye uyumlu lakin montajda önemli. Simit depoyu dedigim gibi alttan destekleyerek düz olacak sekilde taktirin. Dugmeyi küllük icine taktirin torpidoyu deldirmeyin ve lpg giris agzi icin tamponu deldirmeyin ya da tam ortadan yere bakacak sekilde deldirin. Bu dediklerimin hepsinin fotolari onceki sayfalarda mevcuttur.

• Bayide 180 buldum 160 dan farkı kasa mı daha geniş dediler?
  • B180 cdi test ettim ve almaktan vazgeçtim hem de büyük hayal kırıklığıyla.. Beklentim aracın yavaş ivmelenmesi motorun çekmemesi falandı.. ancak dizel motor ve şanzıman bence çok iyi çalışıyor... bir aile arabası olarak kullanılacaksa çok yeterli olabileceğini düşünüyorum artık... ama araçla ilgili temel sorun,forumda bahsedilmemiş, aracın içinde uğultu var arkadaşlar...ses yalıtımı iyi yapılmamış... bakın sadece 90la giderken bile rahatsız oldum ben.. ve şu an kullandığım araç da 2011 toyota corolla yani çok konforlu bir araç da sayılmaz, onunla aynı rüzgar sesine sahip, süspansiyonla ilgili bir şey diyemiyorum sert ama belki de öyle olması gerekiyor bu araçlarda, sonuç olarak konfor arayan ve şehir içinde dışında arabamda rahatlayayım diyen birisinin aracı değil kanımca..ben şahsen yeni x1i beklemeye karar verdim bir de belki bu segmentte citroen c4 picassoyu deneyeyim diye düşünüyorum selamlar

Dizeli bilmem ama benzinlinin yalitimi gayet yeterli.. motor sesi cok gelmiyor.. ruzgar sesini normal sedanlarla kiyaslama.. sonucta yuksek bir arac.. yine de kiyaslasan bile ruzgar sesi de cok gelmiyor..
    Citroen c4 otomatik sanzumani en berbat sanzumanlardandir. Vites gecisleri sarsintilidir. Ses yalitimi icin benzinli arac bakin derim. Farki anlarsiniz.

• B180 benzinli kullanıyorum. Ses yalıtımından gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.