Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
363.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P işareti çıkıyorsa, otomatik park var demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Mengerler Servis'te SD Card ile Garmin navigasyon yüklettim. Geyet güzel çalışıyor. Öğrendigim kadarıyla 2015 B serilerinde SD kart girisi ve Garmin ön hazırligi var. Fiyati 1560 TL oldukca yuksek ama değer diye dusunuyorum. Bir de benim 8" büyük ekran olduğu icin oldukça şık gorunuyor. Resim yuklemeye çalıştım fakat beceremedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P harfinin saginda ok isareti gorundugunde park yeri bulmuş demektir. Vitesi geriye alinca size nasil park edecegini sorar.

• Merhaba değerli arkadaşlarım, 2012 ve sonrası B serisi kullanıcıları internette çok fazla yok. Bu nedenle facebook adresi üzerinden bir kapalı grup oluşturdum. Çok fazla ve boşta kalan sorularımıza yanıt bulması için.

B Serisi Kullanıcıları Grubuhttps://www.facebook.com/groups/mercedesbserisi/
  • bugun 2013 modell b 180 baktım bagajda bulunan sağlı sollu eşya gözü kapaklarını açtığımda hayal kırıklığı yaşadım kablolar açıkta ....tüm yeni kasalar b lerde böyle mi*
  • Evet ama kullanmadigimdan sorun olarak gormedim ben. Ama yine de olmamasi lazim di.

• sport paket b200 aldım ancak run flat lastiklerden memnun değilim, normal lastik taksak olur gibi duruyor. bir dezavantaj yaşayan oldu mu acaba?
  • Hayırlı olsun kac model ve kaça maoldu size. Eger calmamislarsa lastik tamir seti aracinizda olmasi gerekir. Yoksa tamir spreyi alin. Run flat almayin. Sert olan suspansiyonu daha sert yapiyor.
    Bende run flat yok sorun da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna23 -- 15 Aralık 2015; 13:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

Arkadaşlar merhaba,
    2006 B150 var. Bİr kaç sorum olacak;

1. Direksiyonda telefon tuşları var. Fakat bluetooth ile görüşme yapabilmek için bir kite ihtiyaç varmış. bu kiti nereden bulabiliriz. ya da başka alternatif yolu var mı görüşme özelliğini aktif edebilmenin? ya da bu özelliğe gerek var mı?

2. Arabada aux özelliğini göremedim. arabayı aux lu hale getirmenin bir yolu var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Arada kaynamış, çözüm bulabildiniz telefon işine mi merak ettim? 2007 sahibiyim bende ve aux a çözüm olarak transmitter siparişi verdim. İstanbul'da değilim artık boş frekans bulmak kolay ses kalitesi nasıl olacak bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: eeKKKRReeMM18

quote:

Arkadaşlar merhaba,

1. Direksiyonda telefon tuşları var. Fakat bluetooth ile görüşme yapabilmek için bir kite ihtiyaç varmış. bu kiti nereden bulabiliriz. ya da başka alternatif yolu var mı görüşme özelliğini aktif edebilmenin? ya da bu özelliğe gerek var mı?

2. Arabada aux özelliğini göremedim. arabayı aux lu hale getirmenin bir yolu var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Arada kaynamış, çözüm bulabildiniz telefon işine mi merak ettim? 2007 sahibiyim bende ve aux a çözüm olarak transmitter siparişi verdim. İstanbul'da değilim artık boş frekans bulmak kolay ses kalitesi nasıl olacak bilmiyorum ama

Telefon işine çözüm bulamadım. Aux'a çözüm olarak ben de auxlu transmitter almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn.hll -- 23 Aralık 2015; 15:12:25 >

• Arkadaşlar soğuklar geldi arabadaki sarsılmalar başladı.

2006 B150
    zavoli marka tüp
    Şubat gibi taktırdım. O zaman da soğuklar vardı. Ve yine sarsılmalar yaşıyordum.

Problem şu:

Sabah araba soğukken benzinden gaza geçtikten sonra kırmızı ışıkta durduğum zaman ve vites "D"de iken araba başlıyor sallanmaya. Yani rolanti dalgalanmasıyla araç sallanıyor. Bu sıkıntı için tüpü ilk taktırdığım şubat mart aylarında defalarca gittim ve her defasında yazılım güncellediler vs. bi şeyler yaptılar geri gönderdiler. Ben gaz kelebeğini temizlettim ve bujileri değiştirdim. Sonuç olarak düzelmemişti. Araya yaz girdi. Yaz boyunca neredeyse bu sıkıntıyı hiç yapmadı.

Şimdi soğuklar geldi yine sallanmalar başladı. Bu mesele yüzünden arabadan soğumaya başladım. Tüplü B150'si olan veya olanı tanıyan gören ve bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Yoksa tamamen taktırdığım yerle mi alakalı? Daha başka neyine baktırabilirim?

Lütfen acil yardım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eeKKKRReeMM18

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden teşekkürler.

Telefon işine çözüm bulamadım. Aux'a çözüm olarak ben de auxlu transmitter almayı düşünüyorum.

HB da 10Küsür liraya satılandan aldım,denedim. CD kalitesi tabiki yok ama beklediğimden iyi açıkçası. Frekans temizse sıkıntı yok. Micro sd var gayet iyi,aklınızda olsun

• quote:

Arkadaşlar soğuklar geldi arabadaki sarsılmalar başladı.

2006 B150
    zavoli marka tüp
    Şubat gibi taktırdım. O zaman da soğuklar vardı. Ve yine sarsılmalar yaşıyordum.

Problem şu:

Sabah araba soğukken benzinden gaza geçtikten sonra kırmızı ışıkta durduğum zaman ve vites "D"de iken araba başlıyor sallanmaya. Yani rolanti dalgalanmasıyla araç sallanıyor. Bu sıkıntı için tüpü ilk taktırdığım şubat mart aylarında defalarca gittim ve her defasında yazılım güncellediler vs. bi şeyler yaptılar geri gönderdiler. Ben gaz kelebeğini temizlettim ve bujileri değiştirdim. Sonuç olarak düzelmemişti. Araya yaz girdi. Yaz boyunca neredeyse bu sıkıntıyı hiç yapmadı.

Şimdi soğuklar geldi yine sallanmalar başladı. Bu mesele yüzünden arabadan soğumaya başladım. Tüplü B150'si olan veya olanı tanıyan gören ve bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Yoksa tamamen taktırdığım yerle mi alakalı? Daha başka neyine baktırabilirim?

Lütfen acil yardım.

yardım

• Benzindeyken de yapiyor mu sarsintiyi?
    Motor isininca lpg deyken sarsinti duruyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

Benzindeyken de yapiyor mu sarsintiyi?
    Motor isininca lpg deyken sarsinti duruyor mu?

Benzindeyken yapmıyor.
    Araba ısınınca LPG deyken yapmıyor. (Bir iki istisna dışında)

• O zaman kafaya takacak bir durum yok. Zaten kırmızı ışıkta vitesi N konumuna almaniz öneriliyor. Sanzuman filtresini ve yagini ne zaman degistiniz

• Becker Map Pilot navigasyon unitesini satiyorum. Tokat gibi kucuk bir ilde zaten kullanmiyorum. 2012-2014 arasi A, B, CLA, GLA serilerinde navigasyon ön hazirligi var zaten. Sadece Becker Map Pilot unitesini torpidonun icindeki yuvasina takmaniz yeterli. Ilgilenen olursa bana msj atsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xanovera

B200 araçta otomatik park olduğunu nasıl anlarım ?
    Aracı kullanma şansım yok şuan.
    Yalnızca Gösterge panelinde en üstte kare içerisinde beyaz P harfi olduğunu hatırlıyorum.
    Sürekli orada duruyor. :D umarım var dersiniz.

B200 de (yeni kasa) standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

O zaman kafaya takacak bir durum yok. Zaten kırmızı ışıkta vitesi N konumuna almaniz öneriliyor. Sanzuman filtresini ve yagini ne zaman degistiniz

tahmini 50.000 km civarı önce değişmiş olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.